0
0

AEG BSE798280M SteamPro Combi Hetelucht -en Stoomoven

Productomschrijving
Creëer thuis gerechten van professionele kwaliteit met de SteamPro-oven met Steamify®. Drie kookniveaus om te verwarmen, te koken met stoom of een combinatie van beide te gebruiken. Zelfs sous-vide is mogelijk. Gegarandeerd heerlijke resultaten, automatisch ingesteld met Steamify® STOMEN ONDER DE KNIE. MET STEAMIFY® Nauwkeurige resultaten berei...

Creëer thuis gerechten van professionele kwaliteit met de SteamPro-oven met Steamify®. Drie kookniveaus om te verwarmen, te koken met stoom of een combinatie van beide te gebruiken. Zelfs sous-vide is mogelijk. Gegarandeerd heerlijke resultaten, automatisch ingesteld met Steamify®

STOMEN ONDER DE KNIE. MET STEAMIFY® Nauwkeurige resultaten bereiken met stoom is nog nooit zo eenvoudig geweest. Selecteer de gewenste temperatuur en Steamify® voegt automatisch de optimale hoeveelheid stoom toe. Zo worden belangrijke voedingsstoffen behouden en blijft elk gerecht optimaal op smaak.

RESULTATEN VAN RESTAURANTKWALITEIT BIJ JE THUIS Professionele chefs gebruiken 'sous vide' al lang om perfecte en consistente resultaten te bereiken. SousVide brengt technologie voor restaurantkwaliteit naar de keuken, waardoor je gerechten kunt creëren die de verwachtingen overstijgen.

FUNCTIONEEL. GEÏNTEGREERD. GEPERSONALISEERD. SMART KITCHEN Gebruik je oven vanop afstand, ontdek onze verschillende partners en krijg zelfs gepersonaliseerde hulp bij het koken met de My AEG Kitchen App. Het is de handige en eenvoudige manier om je Smart Kitchen-ervaring te verrijken.

TELKENS WEER GERECHTEN VOLGENS UW EIGEN SMAAK Door het nauwkeurig meten van de kerntemperatuur van uw voedsel, laat de Voedingssensor u weten wanneer uw vlees rosé, medium of doorbakken is. En u kunt er ook vis en groenten perfect bereiden zoals u wenst.

INTUÏTIEVE BEREIDING IN DE OVEN. MET AANRAAKSCHERM De oven met TFT-aanraakscherm van AEG biedt toegang tot een breed scala aan functies voor elk gerecht. Of je nu muffins maakt of zalm bereidt, de temperatuur en de tijd kunnen eenvoudig worden aangepast. Je krijgt directe feedback en de belangrijkste informatie wordt gemarkeerd.

Productspecificaties

EAN
7332543679195
Fabrieksgarantie
2 jaar
Breedte
56.00 centimeter
Hoogte
59.00 centimeter

Dit heb je eerder bekeken

AEG AEG BSE798280M SteamPro Combi Hetelucht -en Stoomoven
AEG BSE798280M SteamPro Combi Hetelucht -en Stoomoven

70 liter
53 dB
25 verwarmingsfuncties
Snelopwarmfunctie
Automatische gewichtsgestuurde programma's

70 liter
53 dB
25 verwarmingsfuncties
Snelopwarmfunctie
Automatische gewichtsgestuurde programma's

Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
1.199,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »