0
0

AEG FEB52630ZM Half geïntegreerde vaatwasser

Productomschrijving
De AEG FSE63307P is een inbouwvaatwasser met plek voor 13 couverts. De vaatwasser beschikt over 8 programma's en is door zijn geluidsniveau van 44 dB stil. Automatische deuropening om de vaat te drogen. Geavanceerde AirDry-technologie maximaliseert de droogprestatie door gebruik te maken van de natuurlijke luchtstroom. De deur gaat in de eindfase ...

De AEG FSE63307P is een inbouwvaatwasser met plek voor 13 couverts. De vaatwasser beschikt over 8 programma's en is door zijn geluidsniveau van 44 dB stil.

Automatische deuropening om de vaat te drogen. Geavanceerde AirDry-technologie maximaliseert de droogprestatie door gebruik te maken van de natuurlijke luchtstroom. De deur gaat in de eindfase van de cyclus automatisch 10 cm open, waardoor de vaat natuurlijk en effectief wordt gedroogd. AirDry zorgt voor drie keer betere droogresultaten in vergelijking met vaatwassers die

De QuickLift-korf is in hoogte verstelbaar, zodat het vaatwerk binnen handbereik komt Geniet van het efficiënte gemak dat de QuickLift-korf biedt. Zelfs bij een volledige lading met omvangrijke voorwerpen kun je de hoogte moeiteloos aanpassen, zodat je de vaat gemakkelijk kunt laden of verwijderen.

**Verwijdert meer dan 99,9999% van alle bacteriën en virussen*** De ExtraHygiene-functie garandeert je een maximale reiniging met hygiënische zorg. Met de ExtraHygienefunctie wordt het water in de laatste spoelbeurt gedurende minstens 10 minuten verhit tot 69°C om alle vaat te ontsmetten en meer dan 99,9999% van alle bacteriën en virussen te verwijderen

Optimaliseer de prestaties met Machine Care Behoud maximale prestaties met de Machine Care-cyclus. Het programma is ontworpen om kalkaanslag en opgehoopt vet te verwijderen. Om ervoor te zorgen dat de vaatwasser altijd optimaal presteert, met speciaal zuiverend product.

Natuurlijk drogen De nieuwe Airdry-technologie geeft u een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus; als de vaat schoon is. Het droogt uw vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten.

Snelle en efficiënte prestatie Deze vaatwasser biedt u een perfecte prestatie - snel, dankzij het speciale programma van een half uur.

Productspecificaties

EAN
7332543809998
Fabrieksgarantie
2 jaar
Kleur
Wit
Merk
AEG

Dit heb je eerder bekeken

AEG AEG FEB52630ZM Half geïntegreerde vaatwasser
AEG FEB52630ZM Half geïntegreerde vaatwasser

Nishoogte: 81,8 - 89,8 cm
Fronthoogte: 53,5 -60,0 cm
Geluid: 44 dB | Stil
Couverts: 13
Kwaliteit: Topklasse

Nishoogte: 81,8 - 89,8 cm
Fronthoogte: 53,5 -60,0 cm
Geluid: 44 dB | Stil
Couverts: 13
Kwaliteit: Topklasse

Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
749,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »