0
0

AEG HX6-24IGM Kruimelzuiger

Productomschrijving
De HX6 kruimeldief is ontworpen om snel beschikbaar te zijn als u deze het hardst nodig heeft. Daarom is hij uitgerust met Lithium TurboPower, een oplaadbare lithiumbatterij die nog langer meer vermogen biedt, niet in kwaliteit achteruitgaat en die in maar 4 uur opgeladen kan worden. TurboPower lithiumbatterij met grootse prestaties voor optimaal s...

De HX6 kruimeldief is ontworpen om snel beschikbaar te zijn als u deze het hardst nodig heeft. Daarom is hij uitgerust met Lithium TurboPower, een oplaadbare lithiumbatterij die nog langer meer vermogen biedt, niet in kwaliteit achteruitgaat en die in maar 4 uur opgeladen kan worden.

TurboPower lithiumbatterij met grootse prestaties voor optimaal schoonmaken De HX6 kruimeldief is ontworpen om snel beschikbaar te zijn als u deze het hardst nodig heeft. Daarom is hij uitgerust met Lithium TurboPower, een oplaadbare lithiumbatterij die nog langer meer vermogen biedt, niet in kwaliteit achteruitgaat en die in maar 4 uur opgeladen kan worden.

Easy Reach™-mondstuk voor schoonmaken op moeilijke plekken in één beweging Geen onderbrekingen meer om omslachtig van mondstuk te wisselen als u in de hoeken, tussen de kussens of in de keukenladen wilt komen. Met het geïntegreerde Easy Reach™ mondstuk dat uitgetrokken kan worden tijdens het stofzuigen, hoeft u tijdens het schoonmaken geen onderbrekingen meer in te lassen

Soft Steer™-wielen beschermen kwetsbare oppervlakken De nieuwe Soft Steer™-wielen zijn zacht: ze nemen de spanning van uw pols en handen en maken het u eenvoudig uw HX6 rond te bewegen, terwijl ze ook garanderen dat textiel niet wordt opgezogen. En omdat ze extra zacht zijn, voorkomen de wielen ook dat uw kwetsbare oppervlakken worden bekrast.

Productspecificaties

EAN
7332543747238
Fabrieksgarantie
2 jaar
Kleur
Grijs
Merk
AEG

Dit heb je eerder bekeken

AEG AEG HX6-24IGM Kruimelzuiger
AEG HX6-24IGM Kruimelzuiger

Stofreservoir van 0.5 Liter
Gebruiksduur van 24 min
Opladingstijd van 4u
Draadloos en oplaadbaar
Easy Reach™-mondstuk

Stofreservoir van 0.5 Liter
Gebruiksduur van 24 min
Opladingstijd van 4u
Draadloos en oplaadbaar
Easy Reach™-mondstuk

Direct beschikbaar
108,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »