0
0

AEG IAE7442SFB Inductiekookplaat

Productomschrijving
Er zijn interessantere dingen dan te wachten tot het water kookt. De 7000 SenseBoil®-inductiekookplaat detecteert opstijgende bellen en verlaagt automatisch naar sudderstand. Zo kan de focus liggen op het verfijnen van die smaken en het onder de knie krijgen van dat menu. MET DE KOOKSENSOR HEB JE KOKEND WATER ONDER CONTROLE De kooksensor detecteer...

Er zijn interessantere dingen dan te wachten tot het water kookt. De 7000 SenseBoil®-inductiekookplaat detecteert opstijgende bellen en verlaagt automatisch naar sudderstand. Zo kan de focus liggen op het verfijnen van die smaken en het onder de knie krijgen van dat menu.

MET DE KOOKSENSOR HEB JE KOKEND WATER ONDER CONTROLE De kooksensor detecteert opstijgende bellen, past automatisch de temperatuurinstellingen aan en laat het gecontroleerd sudderen. Je hoeft het niet meer in de gaten te houden. Het bespaart tegelijkertijd energie en tijd.

SNELLERE WARMTE VOOR EXTRA SNELHEID MET POWERBOOST Je hoeft niet meer te wachten tot het water kookt. De PowerBoost-functie geeft een instant warmtestoot, water kookt in minder dan 90 seconden. Het is perfect voor taken zoals het snel laten koken van een grote pan met water.

KOOKPLAAT MET TIMER. GEBOUWD VOOR PRECISIE De ingebouwde kookplaattimer kan tot een uur worden ingesteld en schakelt de stroom naar de kookplaat na het verstrijken van de tijd automatisch uit. Voor moeiteloze en precieze resultaten.

Productspecificaties

EAN
7332543825479
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
AEG
Model
IAE7442SFB

Dit heb je eerder bekeken

AEG AEG IAE7442SFB Inductiekookplaat
AEG IAE7442SFB Inductiekookplaat

Breedte: 71 cm
Nisbreedte: 68 cm
4 kookzones
Aansluiting: 1 fase
Panherkenning | Brugfunctie

Breedte: 71 cm
Nisbreedte: 68 cm
4 kookzones
Aansluiting: 1 fase
Panherkenning | Brugfunctie

Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
1.399,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »