0
0

AEG T3DBN79V Afvoerdroger

Productomschrijving
Met deze droger droog je jouw kleding geruisloos, dankzij het Silent System. De droogcyclus is speciaal ontwikkeld om geluid te elimineren. Alle ladinggroottes drogen met een perfect proportionele hoeveelheid energie Deze droger past de cycluslengte op de grootte en vochtigheid van elke lading aan, zodat je met een minimum aan energie, perfecte dro...

Met deze droger droog je jouw kleding geruisloos, dankzij het Silent System. De droogcyclus is speciaal ontwikkeld om geluid te elimineren.

Alle ladinggroottes drogen met een perfect proportionele hoeveelheid energie Deze droger past de cycluslengte op de grootte en vochtigheid van elke lading aan, zodat je met een minimum aan energie, perfecte droogresultaten behaalt.

De meest precieze informatie over de status van uw lading Het display houd je volledig op de hoogte over de status van jouw lading. Je ziet bijvoorbeeld precies hoe lang de cyclus nog duurt.

Wees de baas over jouw tijd, met de functie voor startuitstel. De functie voor startuitstel stelt u in staat vooraf te programmeren wanneer elke cyclus begint. Zo ben je de baas over de indeling van jouw tijd.

Jouw kleding, zelfs wollen kleding, snel opfrissen Het opfrisprogramma geeft kortgedragen en kledingstukken die lang in de kast hebben gelegen - zelfs wollen kledingstukken - een pasgewassen gevoel van frisheid en zachtheid

Productspecificaties

EAN
7332543694334
Fabrieksgarantie
2 jaar
Kleur
Wit
Breedte
630.00 millimeter

Dit heb je eerder bekeken

AEG AEG T3DBN79V Afvoerdroger
AEG T3DBN79V Afvoerdroger

7kg
Kwaliteit: Basisklasse
Geluid: 66 dB | Stil
115 min droogcyclus | Zeer snel
Luchtafvoer

7kg
Kwaliteit: Basisklasse
Geluid: 66 dB | Stil
115 min droogcyclus | Zeer snel
Luchtafvoer

Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
499,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »