0
0

Alecto TS121 Schakelklok

Alecto Alecto TS121 Schakelklok
Productomschrijving
-Inbraakwerende schakelklok, energiezuinig en veilig Als je je woning achterlaat wil je graag zeker weten dat je eigendommen veilig zijn. Geef inbrekers dan ook geen kans met deze inbraakwerende schakelklok. Dat werkt zo: je stelt de klok in op het tijdstip dat jij wilt dat de verlichting aangaat, zo tegen zonsondergang. Mochten er dieven actief zi...

-Inbraakwerende schakelklok, energiezuinig en veilig Als je je woning achterlaat wil je graag zeker weten dat je eigendommen veilig zijn. Geef inbrekers dan ook geen kans met deze inbraakwerende schakelklok. Dat werkt zo: je stelt de klok in op het tijdstip dat jij wilt dat de verlichting aangaat, zo tegen zonsondergang. Mochten er dieven actief zijn bij jou in de buurt, dan slaan ze jouw goed verlichte huis wel over. Ten eerste omdat het lijkt alsof je gewoon thuis bent. Ten tweede omdat een verlicht huis inbrekers geen dekmantel biedt. Dat maakt deze schakelklok een voordelige, veilige en betrouwbare voorzorgsmaatregel. Je kunt de klok altijd gebruiken als je niet thuis bent, of dat nou om één nacht gaat of om een wekenlange vakantie. Bovendien kun je verschillende tijden instellen, zodat de ervaren inbreker ziet dat het licht bij jou niet elke dag op exact dezelfde tijd aangaat. Ideaal!

-Het dagelijkse gemak van een schakelklok Deze klok is ook voor dagelijks gebruik een uitkomst. Stel in rond welke tijd de zon ondergaat en de verlichting gaat automatisch aan. Je hoeft niet zelf elke lamp langs, het gebeurt gewoon in één keer. Of zorg ervoor – tijdens de donkere maanden – dat je huis er welkom en gezellig uitziet als je thuis komt na het werk. Thuis komen in een verlichte woning is heel anders dan in een donker huis. De belangrijkste voordelen van deze schakelklok:

  • Hij werkt preventief tegen inbraak, is energiezuinig en bezorgt je gemak.
  • Je krijgt een uitstekend product voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding vinden wij namelijk erg belangrijk.
  • De klok is eenvoudig te programmeren, zodat je hem direct kunt instellen en gebruiken.

-Bedien ook andere apparaten met je schakelklok Met deze schakelklok kun je veel meer dan alleen je verlichting automatisch aandoen. Zoals het koffiezetapparaat aanzetten op een vast tijdstip elke dag. Jij komt beneden, het huis geurt naar koffie en een heerlijk warm bakkie staat op je te wachten. Of de elektrische deken ’s avonds aandoen om je bed even voor te verwarmen tijdens de koude maanden. Een schakelklok met verschillende toepassingsmogelijkheden dus, waar je veel plezier van hebt. Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

-Schakelt verlichting en andere apparaten op gewenste momenten aan en uit -Ideaal voor comfort, inbraakpreventie en energiebesparing -Eenvoudig in gebruik -Dagprogramma met 48 schakeltijden -Instelbaar per 30 minuten -Kinderveilig stopcontact -Maximaal vermogen 3680W -Alleen voor gebruik binnenshuis

Productspecificaties

EAN
8712412171200
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Alecto
Model
TS121

Dit heb je eerder bekeken

Alecto Alecto TS121 Schakelklok
Alecto TS121 Schakelklok

-Alecto
-TS121
-Schakelklok
-48 schakeltijden
-Maximaal vermogen 3680W

-Alecto
-TS121
-Schakelklok
-48 schakeltijden
-Maximaal vermogen 3680W

Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »