0
0

Beko RCSA210K30W Koel-vriescombinatie

Productomschrijving
Duidelijk overzicht van de inhoud Soms is het lastig om alles in de koelkast te kunnen zien, vooral in de hoeken en achterin. Met Led Illumination® wordt de koelkast bovenin en bij elk rek met ledlampjes verlicht, zodat je de hele inhoud duidelijk kunt zien. Bovendien is ledverlichting energiezuiniger dan standaard verlichting. Minimale ijsafzetti...

Duidelijk overzicht van de inhoud

Soms is het lastig om alles in de koelkast te kunnen zien, vooral in de hoeken en achterin. Met Led Illumination® wordt de koelkast bovenin en bij elk rek met ledlampjes verlicht, zodat je de hele inhoud duidelijk kunt zien. Bovendien is ledverlichting energiezuiniger dan standaard verlichting.

Minimale ijsafzetting

Door ijsafzetting in statische vriezers gaan levensmiddelen aan elkaar kleven, terwijl het apparaat meer energie verbruikt. Dankzij het speciale verdampingssysteem van MinFrost® wordt de ijsafzetting in de vriezer drastisch verminderd. Bevroren voedsel wordt zo beter en energiezuiniger bewaard, terwijl je de vriezer minder vaak hoeft te ontdooien.

Deurrichting aanpassen aan de keukenindeling

Aan welke kant de deur van de koelkast moet opengaan, is afhankelijk van de indeling van de keuken. Met de omkeerbare deur kunnen de scharnieren zowel links als rechts worden geplaatst, dus bepaal je zelf naar welke kant de deur opengaat. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

Uiterst duurzame glazen platen

Maak je dankzij het veiligheidsglas geen zorgen als je een enorm grote en zware pot in de koelkast wilt zetten. De platen van gehard veiligheidsglas kunnen een gewicht tot 25 kg dragen. Ze zijn beter bestand tegen krassen en scheuren dan onbehandeld glas, zodat je er probleemloos zware dingen op kunt zetten.

Productspecificaties

EAN
5944008924492
Fabrieksgarantie
2 jaar
Breedte
54.00 centimeter
Hoogte
136.00 centimeter

Dit heb je eerder bekeken

Beko Beko RCSA210K30W Koel-vriescombinatie
Beko RCSA210K30W Koel-vriescombinatie

Hoogte: 136 cm
Breedte: 54 cm
MinFrost (zelf ontdooien)
Geluid: 38 dB | Normaal
132L koelen | 65L vriezen

Hoogte: 136 cm
Breedte: 54 cm
MinFrost (zelf ontdooien)
Geluid: 38 dB | Normaal
132L koelen | 65L vriezen

Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
389,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »