0
0

Beko RDSA310M30WBN Koel-vriescombinatie

Productomschrijving
MINIMALE IJSAFZETTING Door ijsafzetting in statische vriezers gaan levensmiddelen aan elkaar kleven, terwijl het apparaat meer energie verbruikt. Dankzij het speciale verdampingssysteem van MinFrost® wordt de ijsafzetting in de vriezer drastisch verminderd. Bevroren voedsel wordt zo beter en energiezuiniger bewaard, terwijl je de vriezer minder va...

MINIMALE IJSAFZETTING Door ijsafzetting in statische vriezers gaan levensmiddelen aan elkaar kleven, terwijl het apparaat meer energie verbruikt. Dankzij het speciale verdampingssysteem van MinFrost® wordt de ijsafzetting in de vriezer drastisch verminderd. Bevroren voedsel wordt zo beter en energiezuiniger bewaard, terwijl je de vriezer minder vaak hoeft te ontdooien.

DEURRICHTING AANPASSEN AAN DE KEUKENINDELING Aan welke kant de deur van de koelkast moet opengaan, is afhankelijk van de indeling van de keuken. Met de omkeerbare deur kunnen de scharnieren zowel links als rechts worden geplaatst, dus bepaal je zelf naar welke kant de deur opengaat. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

UITERST DUURZAME GLAZEN PLATEN Maak je dankzij het veiligheidsglas geen zorgen als je een enorm grote en zware pot in de koelkast wilt zetten. De platen van gehard veiligheidsglas kunnen een gewicht tot 25 kg dragen. Ze zijn beter bestand tegen krassen en scheuren dan onbehandeld glas, zodat je er probleemloos zware dingen op kunt zetten.

Productspecificaties

EAN
8690842380662
Fabrieksgarantie
2 jaar
Kleur
Wit
Breedte
59.5000 CENTIMETER

Dit heb je eerder bekeken

Beko Beko RDSA310M30WBN Koel-vriescombinatie
Beko RDSA310M30WBN Koel-vriescombinatie

Hoogte: 175 cm
Breedte: 60 cm
Regulier (zelf ontdooien)
Geluid: 38 dB | Normaal
237L koelen | 69L vriezen

Hoogte: 175 cm
Breedte: 60 cm
Regulier (zelf ontdooien)
Geluid: 38 dB | Normaal
237L koelen | 69L vriezen

Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
559,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »