BOSCH WTYH7792NL WARMTEPOMPDROGER HomeConnect 9KG

bosch bosch
€ 999,00
Tijdelijk uitverkocht
Onbekend
- Energielabel A++
- 9 kg laadvermogen
- Home Connect
- 63 dB geluidsniveau
- Warmptepompdroger
Gegevens

De warmtepompdroger met SelfCleaning Condensor™ en Home Connect: bedien uw droger via smartphone of tablet

  • AntiVibration Design: extreem stabiel en bijzonder stil, dankzij speciale bescherming van je kleding.
  • ComfortControl Plus: extreem makkelijk in gebruik door het intelligente bedieningspaneel en vele programma opties.
  • Sneldrogend: deze droger droogt het wasgoed beduidend sneller dan een conventionele wasdroger.
  • Sportswear: ideaal om kledingstoffen zoals microvezel, kunststof of functionele vezels op een zachte manier te drogen.
  • Energieklasse A++: voor een laag energieverbruik.

Efficiënt voor nu en voor altijd. Geniet van een perfect droge was met onze energiezuinige warmtepompdrogers voorzien van SelfCleaning Condensor-stysteem. Anders dan andere drogers gebruikt deze droger de hete afvoerlucht van de warmtepomp voor het volgende droogproces. Met condenswater wordt de condensor automatisch pluisvrij gespoeld. Zo droogt je kleding met minimaal verbruik van energie en heb je minder werk aan het onderhoud.

Home Connect Slimme huishoudelijk apparaten die uw leven makkelijker maken dankzij bediening van de Home Connect-app.

Dons drogen Een speciaal programma voor het drogen van dons.

Snel drogen in 40 minuten Snel drogen in 40 minuten, geschikt voor een kleine hoeveelheid synthetische en dunne stoffen, met precieze temperatuurbeheersing, en real-time inzicht in de mate van droge of vochtige kleding. De kleding is direct na het drogen te dragen.

Het juiste droogadvies voor de juiste belading. Het materiaaltype, de hoeveelheid nat wasgoed en hoe droog je het wilt hebben. Al die dingen hebben invloed op de manier waarop de droger het beste zijn werk kan doen. Met Easy Start van Home Connect hoef je deze informatie alleen maar in te voeren op je smartphone en deze activeert dan rechtstreeks het juiste droogprogramma. Zo levert elke droogbeurt altijd een perfect resultaat op.

ECARF-certificaat: onze drooautomaten zijn ideaal voor mensen met een allergie. Een speciaal ontwikkelde droogcyclus zorgt ervoor dat er zo min mogelijk allergenen achterblijven in uw wasgoed. Dit betekent minder pollen, dierenharen en huisstofmijt. Onze droogautomaten zijn ideaal voor mensen met een allergie en zijn hiervoor onderscheiden met het ECARF-keurmerk.

Variabel drogen met een druk op de knop. Omdat niet elke droogcyclus hetzelfde is, helpen we je dit zelf goed te regelen. Bosch drogers en was-droogcombinaties met AutoDry drogen tot wel tien kilo wasgoed op de manier die jij wil: van kast- tot extra droog. Sensoren meten de temperatuur en vochtigheid en beschermen je wasgoed tegen te hoge temperaturen waarbij het kan beschadigen of krimpen. Voor wasgoed dat je daarna nog even uit wilt hangen, of direct in de kast wilt leggen.

Neem je stroomverbruik in eigen handen. We kunnen allemaal onze huishoudelijke apparaten kiezen, maar we hebben niet altijd inspraak in het energieverbruik. Met de FlexStart optie van Home Connect kun je jouw Bosch huishoudapparatuur op de meest efficiënte manier gebruiken. Als je een op EEBUS gebaseerd energiebeheersysteem gebruikt voor jouw smart grid-verbinding of fotovoltaïsche collector, kun je nu het tijdsbestek kiezen waarin jouw huishoudelijke apparaten moeten werken - eenvoudig, met de Home Connect app op jouw mobiele device. Jouw energiebeheersysteem gebruikt vervolgens automatisch de best beschikbare energiebron voor de werking van jouw huishoudelijke apparaten. Eindelijk, huishoudelijke apparaten die zich aanpassen aan jouw groene denken.

ComfortControl Plus: eenvoudig te bedienen dankzij de intuïtieve De bediening is simpel met ComfortControl Plus, in combinatie met een TFT-display met hoge resolutie en een breed scala aan programmaopties. Duidelijke tekst en symbolen geven u alle benodigde informatie over het programmaverloop.

Wolwas extra voorzichtig drogen. Voor het drogen van wasgoed en voorwerpen die niet los in de trommel kunnen is er de wolkorf. Hiermee behoren vervilten en krimpen tot het verleden. Geschikt voor wollen kleding, sportschoenen of pluche knuffeldieren en te gebruiken in combinatie met verschillende droogprogramma's.

Beste droogtraining voor je sportkleding Speciaal sportkledingprogramma voor het voorzichtig en nauwkeurig drogen van buitensportkleding dat uit meerdere lagen bestaat, maar ook voor microvezels en synthetische vezels; met dit programma wordt dit type textiel zacht en nauwkeurig gedroogd bij lagere temperaturen en zijn er aan het einde korte droogintervallen voor het fijn drogen van de binnenlagen. Om optimaal te beschermen tegen oververhitting, meten de droogsensoren constant de vochtigheid om perfecte droogresultaten te garanderen en tegelijkertijd je sportkleding te beschermen.

Behoedzaam drogen met het SensitiveDrying System. Met het SensitiveDrying System wordt de was gedroogd met een milde, warme lucht die van alle kanten de trommel binnenstroomt en zachtjes rondgedraaid met de gebogen Soft-meenemers, in plaats van plat op de optimaal vormgegeven binnenwand van de trommel te blijven liggen. Het resultaat is zacht wasgoed zonder kreuken.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 999,00
Productgroep Warmtepompdroger
Fabrieksgarantie 2 jaar
Garantietype On site
EAN 4242005031061
Merk Bosch
Verpakkingsinhoud Afvoerslang condenswater, Wolkorf
Serie Bosch HomeProfessional
Adviesprijs 1.129,00
Introductie model 2017
Model WTYH7792NL
Fabrikantnummer (MPN) WTYH7792NL
Kleur Wit
Breedte 598 mm
Hoogte 842 mm
Diepte 599 mm
Gewicht 57100 g
Diepte met geopende deur 1086 mm
Positie deurscharnier Verwisselbaar
Trommel inhoud 112 l
Energieverbruik per jaar 259 kWh
Aansluitwaarde 1000 W
Energieklasse A++
Energiekosten per jaar 59,57
Geluidsniveau 63 dB
Plaatsing Vrijstaand
Droogresultaat A
Droogcapaciteit 9 kg
Programmaduur katoen, maximum belading 166 m
Condensatie Efficiëntieklasse A
Kinderbeveiliging Ja
Antikreukfase Ja
Zelfreinigende condensor Ja
Bediening via app Ja
Akoestisch eindsignaal Ja
Trommelverlichting Ja
Resttijdindicatie Ja
Startuitstel Ja
Stoomfunctie Nee
Laadvermogen 9 kilo
Specificaties

Waskenmerken

Laadvermogen
9 kilo

Gebruiksgemak

Kinderbeveiliging
Antikreukfase
Zelfreinigende condensor
Bediening via app
Akoestisch eindsignaal
Trommelverlichting
Resttijdindicatie
Startuitstel
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Droogresultaat
A
Condensatie Efficiëntieklasse
A

Algemeen

Plaatsing
Vrijstaand

Verbruik

Energieklasse
A++

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Wit
Positie deurscharnier
Verwisselbaar

Productinformatie

Productgroep
Warmtepompdroger
Fabrieksgarantie
2 jaar
Garantietype
On site
Merk
Bosch
Serie
Bosch HomeProfessional