0
0

Bosch KIN86NFF0 - Inbouw koel-vriescombinatie

Productomschrijving
Ledverlichting: zet de inhoud van je koelkast in de schijnwerpers. Ledlampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. Ledverlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee. Intelligent Inverter Technology: ef...

Ledverlichting: zet de inhoud van je koelkast in de schijnwerpers. Ledlampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. Ledverlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.

Intelligent Inverter Technology: efficiënte interactie. De intelligente interactie tussen temperatuursensoren, elektronica en compressor heeft een naam: Intelligent Inverter Technology. De temperatuursensoren meten continu de temperatuur binnen en buiten de inbouwkoelkast. Veranderingen worden direct doorgegeven aan het elektronische systeem, zodat de compressor zijn prestaties kan afstemmen op de huidige situatie.

Alarm Waarschuwingssignaal met licht of geluid wanneer de door niet goed is gesloten of een ander probleem zich voordoet.

FreshSense: het perfecte klimaat. Dankzij het perfecte klimaat behouden uw levensmiddelen de ideale consistentie: ijs wordt bijvoorbeeld nooit te hard of te zacht. Een constante temperatuur is van doorslaggevend belang voor een betere versheid en smaak. De FreshSense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de koelkast, ongeacht de buitentemperatuur.

Vario-omvormer werkt door zich aan te passen aan de temperatuurveranderingen binnen en buiten de koelkast en de belasting binnenin. Als de deur voor een lange tijd gesloten is, draait hij langzamer met een lager geluidsniveau en houdt het je eten op een optimale temperatuur. Ook biedt het optimale prestaties* tijdens spanningsschommelingen. Zo geniet je dus van minder geluid, terwijl je minder energie verbruikt en er stabielere prestaties terugkrijgt.

Productspecificaties

EAN
4242005259380
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Bosch
Model
KIN86NFF0

Dit heb je eerder bekeken

Bosch Bosch KIN86NFF0  - Inbouw koel-vriescombinatie
Bosch KIN86NFF0 - Inbouw koel-vriescombinatie
  • Hoogte: 177,2 cm
  • Breedte: 54,1 cm
  • Geluid: 39 dB
  • 184L Koelen | 76L Vriezen
  • Hoogte: 177,2 cm
  • Breedte: 54,1 cm
  • Geluid: 39 dB
  • 184L Koelen | 76L Vriezen
Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
1.099,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »