0
0

Bosch SMS2ITW33E - Vrijstaande vaatwasser

Productomschrijving
Geniet van perfecte resultaten Plastic vaat hoef je niet langer met de hand na te drogen. Daarvoor zorgt het ExtraDry programma op je vaatwasser. Met een warmere laatste spoelgang en een langere droogtijd. Bedenk hoe handig dit kan zijn voor babyflessen of kinderservies. Bediening op afstand en extra Home Connect diensten Wie wil kan een vaatwasser...

Geniet van perfecte resultaten

Plastic vaat hoef je niet langer met de hand na te drogen. Daarvoor zorgt het ExtraDry programma op je vaatwasser. Met een warmere laatste spoelgang en een langere droogtijd. Bedenk hoe handig dit kan zijn voor babyflessen of kinderservies.

Bediening op afstand en extra Home Connect diensten

Wie wil kan een vaatwasser met Home Connect pushmeldingen laten verzenden naar zijn mobiele telefoon om de programmastatus van het apparaat te controleren. Via de Home Connect app kun je ook een teller mee laten lopen met de hoeveelheid vaatwastabletten en een pushmelding ontvangen zodra het tijd is om nieuwe te kopen. Met Easy Start van Home Connect voer je de mate van vervuiling, het soort serviesgoed, de hoeveelheid in en of er bestek wordt gewassen. De vaatwasser activeert dan rechtstreeks het juiste programma, zodat elke wasbeurt altijd een perfect resultaat oplevert.

ActiveWater-technologie: minder water, minder energie, meer resultaat

Deze innovatieve spoeltechnologie levert uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en energie en is hierdoor dus zeer milieuvriendelijk. Er wordt water en energie bespaard door een gerichte waterafgifte, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en hogere pompprestaties voor een betere watercirculatie.

Een speciale glasbeschermfunctie om delicate vaat voorzichtig schoon te kunnen maken

Een speciale functie voor hoogwaardige glazen en fijn aardewerk. Omdat zacht water glascorrosie veroorzakt, regelen Bosch vaatwassers met glasbescherming de waterhardheid. Zo blijven glazen en fijn aardewerk langer mooi.

Overige voordelen

De Bosch SMS2ITW33E is een witte, vrijstaande vaatwasser met plek voor 12 couverts en energielabel E. De geluidsproductie van deze vaatwasser is 48 decibel. De standaard afwasprogramma's van de vaatwasser zijn: Eco 50 graden, Auto 45-65 graden, Intensief 70 graden, Snel 65 graden en Favoriet. Daarbij is zijn er drie speciale functies: Home Connect, Extra Droog en SpeedPerfect+. De DoseerAssistent zorgt ervoor dat het vaatwasmiddel gelijkmatig verspreid wordt. De vaatwasser is voorzien van standaard vario-korven met een EasySlide uittreksysteem in de onderste korf. Het kuipmateriaal is van polinox.

Productspecificaties

EAN
4242005206780
Fabrieksgarantie
2 jaar
Kleur
Wit
Breedte
60.00 millimeter

Dit heb je eerder bekeken

Bosch Bosch SMS2ITW33E - Vrijstaande vaatwasser
Bosch SMS2ITW33E - Vrijstaande vaatwasser
  • Energielabel E
  • 12 couverts
  • 48 db
  • Polinox kuip
  • Energielabel E
  • 12 couverts
  • 48 db
  • Polinox kuip
Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
440,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »