0
0

Bosch SMV4ECX14E Volledig geïntegreerde vaatwasser

Productomschrijving
Breng tijd door in de keuken, koken en eten, niet afwassen! Dankzij de BOSCH SMV4ECX14E vaatwasser is dat eenvoudig. Hoeveel past er in de vaatwasser? De grootte van de vaatwasser is erg belangrijk. Hun nominale capaciteit is 13 standaardcouverts. De inhoud van een dergelijke couvert wordt bepaald door een speciale norm (DIN EN 50242). Omdat de vaa...

Breng tijd door in de keuken, koken en eten, niet afwassen! Dankzij de BOSCH SMV4ECX14E vaatwasser is dat eenvoudig.

Hoeveel past er in de vaatwasser? De grootte van de vaatwasser is erg belangrijk. Hun nominale capaciteit is 13 standaardcouverts. De inhoud van een dergelijke couvert wordt bepaald door een speciale norm (DIN EN 50242).

Omdat de vaatwasser volledig kan worden geïntegreerd, past hij zich discreet aan elk ontwerp aan.

Hoe bedien je de vaatwasser? Kies het programma dat u het beste lijkt om de afwas te doen. Met het aantal van zes programma's heb je de keuze. Vertrouw je liever op een automatisch programma? Geen probleem, dit toestel maakt de keuze voor jou. De vaatwasser geeft ook aan wanneer het programma is afgelopen.

De resterende tijd van het programma wordt weergegeven, zodat u zich kunt voorbereiden op hoe lang de machine zal blijven draaien.

Het aantal verschillende wastemperaturen is vier niveaus, zodat voor verschillende eisen een geschikte temperatuur kan worden ingesteld. Als u bijzonder vette vaat wilt wassen, moet u een heet wasprogramma instellen. De machine bereikt een maximale wastemperatuur van 70°C.

Omdat niet alle gerechten tegen hoge temperaturen kunnen, biedt deze vaatwasser je de mogelijkheid om de temperatuur te verlagen tot 45°C. Handig is dat u de bovenkorf flexibel in hoogte kunt verstellen. De vaatwasser heeft een extra lade om het bestek voor het wasproces in op te bergen.

Wat is de energiebalans van het apparaat? De vaatwasser overtuigt ook op het gebied van duurzaam en zuinig gebruik van hulpbronnen zoals water en energie en heeft daarom de goede energie-efficiëntieklasse C ontvangen.

Het mooie van deze vaatwasser is het lage waterverbruik van gemiddeld slechts 9,5 liter per cyclus. De zogenaamde luchtgeluidemissie geeft informatie over het volume van het aangesloten apparaat. Dit is 44 dB, wat betekent dat de vaatwasser niet op de voorgrond komt bij een etentje of een glas wijn.

Waarom zou u het product nader bekijken? Als de vaatwasser geen zout en glansspoelmiddel meer heeft, wordt dit weergegeven.

De waterlekkagebeveiliging voorkomt waterschade bij een defect.

Welke slimme features heeft de vaatwasser? Moderne technologie inbegrepen: u kunt deze machine zelfs via de app bedienen. De vaatwasser is voorzien van wifi. Deze technologie is toonaangevend als het gaat om het netwerken van uw huishouden. Zelfs de draadloze verbinding via Bluetooth met technische apparaten kan met deze vaatwasser tot stand worden gebracht.

Welke service bieden wij u aan? Om u zo min mogelijk overlast te bezorgen, bieden wij u een installatieservice voor deze vaatwasser, inclusief levering, installatie en installatie. Nieuwsgierig? Een beschrijving van de specifieke services vindt u in het betreffende service-informatieblad.

Mis deze hoogwaardige vaatwasser dus niet: de SMV4ECX14E van BOSCH!

Productspecificaties

EAN
4242005173785
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Bosch
Model
SMV4ECX14E

Dit heb je eerder bekeken

Bosch Bosch SMV4ECX14E  Volledig geïntegreerde vaatwasser
Bosch SMV4ECX14E Volledig geïntegreerde vaatwasser

Nishoogte: 81,5 – 87,5 cm
Fronthoogte: 65,5 – 72,5 cm
Geluid: 44 dB | Stil
Couverts: 13
Kwaliteit: Middenklasse

Nishoogte: 81,5 – 87,5 cm
Fronthoogte: 65,5 – 72,5 cm
Geluid: 44 dB | Stil
Couverts: 13
Kwaliteit: Middenklasse

Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
899,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »