0
0

Bosch EXCLUSIV WAU28P90NL Wasmachine

Productomschrijving
Bosch Exclusiv De WAU28P90NL is een wasmachine uit de exclusieve lijn van Bosch met duurzame, huishoudelijke apparatuur van de hoogste kwaliteit. De Bosch Exclusiv lijn is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde en vakkundige retailers, zoals ons! Hierdoor kun je rekenen op persoonlijk en professioneel advies door ons geschoolde personeel, ook online...

Bosch Exclusiv

De WAU28P90NL is een wasmachine uit de exclusieve lijn van Bosch met duurzame, huishoudelijke apparatuur van de hoogste kwaliteit. De Bosch Exclusiv lijn is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde en vakkundige retailers, zoals ons! Hierdoor kun je rekenen op persoonlijk en professioneel advies door ons geschoolde personeel, ook online via de chat of email. Wanneer je een Exclusiv apparaat koopt ben je direct aangesloten bij een door Bosch erkende servicepartner. Mocht je in de toekomst dus problemen hebben met je apparatuur, dan kun je terecht bij onze gecertificeerde reparateurs die gespecialiseerd zijn in de Bosch Exclusiv apparaten.

De kwaliteit die je van Bosch dus gewend bent, plus een beetje extra! Met deze Exclusiv wasmachine ben je verzekerd van de beste prestaties. Het model is uitgerust met levenslange garantie tegen waterschade dankzij aquaStop. Tevens heeft de WAU28P90NL dankzij de chromen details een exclusieve uitstraling en is deze wasmachine ruim een kwart stiller dan andere wasmachines!

Automatisch doseren met i-DOS

De Bosch WAU28P90NL wasmachine bevat een intelligent doseringssysteem, ook wel i-DOS genoemd. Deze bepaalt voor jou de optimale hoeveelheid wasmiddel die nodig is voor elke wasbeurt. Je vult het wasmiddel aan en de machine bepaalt wat de juiste hoeveelheid is om perfect resultaat te creëren. Daarbij kijkt de machine naar de hoeveelheid kleding, de soort stof en hoe vuil je wasgoed is. Op deze manier gebruik je nooit teveel wasmiddel waardoor je kleding beter tot zijn recht komt en geen huidirritaties veroorzaakt.

Perfect wasresultaat met een tijdsbesparing tot 65%

De Bosch WAU28P90NL met de SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties waarin jij geen tijd te verliezen hebt. Deze functie vermindert de wastijd met 65% terwijl de wasresultaten hetzelfde blijven. De functie is in combinatie met de meeste wasprogramma's te gebruiken en voor alle stoffen. Zo kun je in het mixprogramma bijvoorbeeld 4 kg wassen in slechts 45 minuten!

Reiniging met minimaal verbruik van water

In wasmachines die zijn uitgerust met ActiveWater wordt de hoeveelheid water automatisch aangepast aan de belading. Water- en energiegebruik komen zo een stuk lager uit. Sensoren in de wasmachinetrommel passen het programma aan op de basis van het type textiel en de hoeveelheid wasgoed, terwijl onze gepatenteerde trommel- en waterinductiesystemen sneller inweken mogelijk maken. Voor een perfect schone was waarvoor precies genoeg water is gebruikt.

Trommelreiniging met herinneringsfunctie

Weet jij wanneer het tijd is om je wastrommel te reinigen en te onderhouden? Geen zorgen, dat hoeft ook niet. Als de wasmachine 20 keer gebruikt is onder de 40ºC, krijg je automatisch een seintje om het trommelreinigingsprogramma te gebruiken.

Nu vergeet je echt nooit meer een kledingstuk toe te voegen

Wanneer ben jij voor het laatst iets vergeten in de wasmachine te doen? Misschien een sok of een t-shirt? Dankzij de bijvulfunctie is dat geen probleem meer. Je voegt namelijk makkelijk wasgoed toe terwijl het wasprogramma al draait. Of haal er juist wat uit. Pauzeer gewoon het programma, open de deur, voeg je vergeten wasgoed toe, sluit de deur en het programma gaat verder. Bijvullen is alleen niet mogelijk bij programma's met een temperatuur hoger dan 50ºC of als het waterniveau te hoog is.

Dubbele bescherming tegen waterschade

De garantie van Bosch AquaStop biedt jou bescherming tegen waterschade gedurende de volledige levensduur van het apparaat. Onze wasmachines met AquaStop hebben een speciale dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een reservoir met vlotter. Dit voorkomt elke vorm van waterschade. Of die nu in de toevoerslang ontstaat of in de wasmachine zelf.

Overige voordelen

De Bosch WAU28P90NL wasmachine bevat een aantal standaard programma's waaronder Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas. Buiten deze standaard programma's bevat de Bosch WAU28P90NL wasmachine ook allerlei speciale programmas's waaronder Auto fijn, trommel reiniging met geheugenfunctie, overhemden, jeans, donkere was, centrifugeren/afpompen, snel/mix, spoelen en superkort 15/30 minuten.

De wasmachine heeft plek voor 1 tot 9 kg wasgoed en is extreem zuinig met energielabel A+++-30%. Met de SpeedPerfect functie wast deze machine tot wel 65% sneller zonder verlies van het wasresultaat. Mocht je een kledingstuk vergeten zijn, dan kun je deze makkelijk later toevoegen dankzij de bijvulfunctie.

Productspecificaties

EAN
4242005223022
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Bosch
Model
WAU28P90NL

Dit heb je eerder bekeken

Bosch Bosch EXCLUSIV WAU28P90NL Wasmachine
Bosch EXCLUSIV WAU28P90NL Wasmachine

9 kg | 1400 toeren
Kwaliteit: Middenklasse
Geluid: 71 dB | Zeer stil
Automatisch doseren | SpeedPerfect

9 kg | 1400 toeren
Kwaliteit: Middenklasse
Geluid: 71 dB | Zeer stil
Automatisch doseren | SpeedPerfect

Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
839,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »