0
0

Bosch EXCLUSIV WGG244A9NL - Wasmachine

Productomschrijving
Vulgewicht van 9 kg Een Bosch wasmachine met een vulgewicht van 9 kilogram is geschikt voor grote huishoudens van ongeveer 2 - 4 personen. Doe je vaak de was, of is je gezin groter dan 4 personen, dan is het aan te raden om voor een vulgewicht te kiezen van 10 kg. 1400 toeren Kies je voor een wasmachine met een toerental van 1400, dan komt het wasg...

Vulgewicht van 9 kg Een Bosch wasmachine met een vulgewicht van 9 kilogram is geschikt voor grote huishoudens van ongeveer 2 - 4 personen. Doe je vaak de was, of is je gezin groter dan 4 personen, dan is het aan te raden om voor een vulgewicht te kiezen van 10 kg.

1400 toeren Kies je voor een wasmachine met een toerental van 1400, dan komt het wasgoed al redelijk droog uit de trommel, met een restpercentage van ongeveer 50%. Dat is een hoger percentage restvocht dan bij een wasmachine met 1600 toeren, waar het wasgoed een restvochtpercentage heeft van circa 44%. Dat bekent dat als je de was centrifugeert op 1400 toeren, het langer moet drogen dan als je het centrifugeert op 1600 toeren. Vind je dat geen probleem, dan is de WGG244A9NL wasmachine van Bosch een uitstekende keuze.

Bosch i-Dos Met een wasmachine met i-Dos bespaar je op wasmiddel en op je energierekening. i-Dos meet hoeveel wasgoed er in de trommel ligt en past daar de hoeveelheid wasmiddel op aan. Je vult de daarvoor bestemde lade en je hoeft er de komende 20 wasbeurten niet meer naar te kijken.

Anti-vlekkensysteem Vlekken in je kleding is natuurlijk heel vervelend. Gelukkig heeft Bosch een technologie ontwikkeld die ervoor zorgt dat vlekken verdwijnen. Het Anti-vlekkensysteem verwijdert de 16 meest voorkomende vlekken.

SpeedPerfect Een sneller wasprogramma met dezelfde resultaten. Wie wil dat nou niet? Bosch wasmachines beschikken over de SpeedPerfect technologie. Deze methode kort het wasprogramma tot wel 65% in.

EcoSilence Drive De motor heeft geen koolborstel. Hierdoor is de motor erg stil. De EcoSilence Drive is een stille en energiezuinige motor.

Productspecificaties

EAN
4242005291885
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Bosch
Model
Bosch WGG244A9NL EXCLUSIV Wasmachine

Dit heb je eerder bekeken

Bosch Bosch EXCLUSIV WGG244A9NL - Wasmachine
Bosch EXCLUSIV WGG244A9NL - Wasmachine
  • Energieklasse A
  • 70 dB
  • 9 kg trommelinhoud
  • AquaStop
  • EcoSilence Drive motor
  • Energieklasse A
  • 70 dB
  • 9 kg trommelinhoud
  • AquaStop
  • EcoSilence Drive motor
Direct beschikbaar
849,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »