0
0

Bosch WTXH8M00NL Warmtepompdroger

Productomschrijving
Best Reviewed De bezoekers van Kieskeurig.nl hebben in januari 2021 de Bosch WTXH8M00NL warmtepompdroger als beste beoordeeld met een 8,7. De AutoClean warmtepompdroger met Smart Dry is de slimste manier om de was te doen, alles gaat automatisch. De warmtepompdroger wordt o.a. geprezen om zijn droogresultaat, duurzaamheid, gebruiksgemak en vormgevi...

Best Reviewed

De bezoekers van Kieskeurig.nl hebben in januari 2021 de Bosch WTXH8M00NL warmtepompdroger als beste beoordeeld met een 8,7. De AutoClean warmtepompdroger met Smart Dry is de slimste manier om de was te doen, alles gaat automatisch. De warmtepompdroger wordt o.a. geprezen om zijn droogresultaat, duurzaamheid, gebruiksgemak en vormgeving.

De slimste keuze voor je was

Het juiste droogprogramma kiezen voor je was, kan ingewikkeld zijn. Dankzij Smart Dry met Home Connect wordt het droogprogramma nu automatisch gekozen op basis van het laatste wasprogramma. De draadloze technologie zorgt voor communicatie tussen de wasmachine en droger, zonder behulp van een ander apparaat of app. De lading, type stof en de hoeveelheid vocht worden allemaal meegenomen in de programmakeuze. De slimste manier voor een perfect gedroogde was.

Weet precies wanneer jouw kleding perfect droog is

De wasdrogers en was-droogcombinaties van Bosch met AutoDry zijn tot veel in staat. Ze drogen tot wel 10 kg aan wasgoed bijzonder voorzichtig en precies zo droog als jij wil. Of je dat overhemd nu wil strijken, opbergen of aantrekken: AutoDry zorgt ervoor. De sensoren meten continu de temperatuur en hoe vochtig het wasgoed nog is. Daarmee is je kleding beschermd tegen buitengewoon hoge temperaturen en overdroging.

Het deurfilter van je droger reinigen is nu verleden tijd

Moeiteloos drogen met Bosch. Onze zorgvuldig ontworpen AutoClean-droger is de énige droger van Bosch zonder deurfilter. Tijdens elke droogbeurt wordt het pluis automatisch verwijderd, weggespoeld en opgeslagen in het reservoir dat je pas na ongeveer 20 droogbeurten hoeft te legen. Het deurfilter na elk programma reinigen is dus verleden tijd.

Ongekend stil en duurzaam

De innovatieve AntiVibration-zijwanden zijn speciaal ontworpen voor meer stabiliteit en minder trillingen. De geïntegreerde isolatie vermindert ook geluid, waardoor drogers van Bosch bijzonder stil zijn. Zo stil dat je ongestoord verder kunt gaan met je yoga-oefeningen.

Overige voordelen

De WTXH8M00NL is een warmtepompdroger voorzien van energielabel A+++ en heeft een vulcapaciteit voor 1 tot 9 kg wasgoed. De droger heeft de standaard programma's Katoen en Kreukherstellend en de volgende speciale programma's: AllergiePlus, Katoen, Overhemden, SmartDry, Dons, Fijne was, Handdoeken, Mix, Superkort 40 minuten, Sport, Dekbed, Kreukherstellend, Wol finish en Tijdprogramma warm. Verder is de warmtepompdroger voorzien van Home Connect en AutoClean.

Productspecificaties

EAN
4242005174126
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Bosch
Model
WTXH8M00NL

Dit heb je eerder bekeken

Bosch Bosch WTXH8M00NL Warmtepompdroger
Bosch WTXH8M00NL Warmtepompdroger

9 kg
Kwaliteit: Topklasse
Geluid: 62 dB | Zeer Stil
24 min/kg | Normaal
Reservoir of afvoerslang

9 kg
Kwaliteit: Topklasse
Geluid: 62 dB | Zeer Stil
24 min/kg | Normaal
Reservoir of afvoerslang

Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
999,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »