0
0

Clean Air CA-606 - Luchtbevochtiger

Productomschrijving
Hygiënische en chemievrije bevochtiging De Clean Air Optima ultrasoon luchtbevochtiger CA-606 met ionisator werkt zonder chemische toevoegingen. Zich in het water bevindende schadelijke deeltjes, bacteriën en virussen worden grotendeels geëlimineerd door de hoogfrequente membraan trillingen. De PTC verwarmingselement van deze innovatieve luchtbe...

Hygiënische en chemievrije bevochtiging

De Clean Air Optima ultrasoon luchtbevochtiger CA-606 met ionisator werkt zonder chemische toevoegingen. Zich in het water bevindende schadelijke deeltjes, bacteriën en virussen worden grotendeels geëlimineerd door de hoogfrequente membraan trillingen. De PTC verwarmingselement van deze innovatieve luchtbevochtiger zorgen voor een extra bijdrage aan het doden van bacteriën en virussen en voorkomt daardoor geurvorming van het water. De kwaliteit van de binnenlucht wordt extra verbeterd door de luchtzuiverende werking van de ionisator.

Comfortabel, veilig, economisch, eenvoudige bediening en makkelijk in onderhoud

De hoogwaardige Clean Air Optima ultrasoon luchtbevochtiger CA-606 met ionisator beschikt over een afstandbediening en is handmatig instelbaar met de tiptoetsen. De instelling is duidelijk afleesbaar in het grote, mooi verlichte LCD display. Het geïntegreerde veiligheidssysteem met licht en geluidssignalering schakelt de bevochtiger uit bij lege tank. De bevochtigingsgraad wordt automatisch geregeld door de digitale hygrostaat en kan vrij gekozen worden tussen de 40 en 80% relatieve luchtvochtigheid. Het Clean Air Optima Waterfilter W-01W zorgt voor het ontkalken, reinigen en verzachten van het water. Het Clean Air Optima Zilver Ion SI-01 filter levert een extra bijdrage aan het doden van bacteriën en voorkomt geurvorming van het water.

Eenvoudige vulling van de grote watertank

Door de grote 5,5 liter watertank heeft de luchtbevochtiger CA-606 een bedrijfstijd van ca. 10 tot 12,5 uur.

De Clean Air Optima ultrasoon luchtbevochtiger CA-606 met ionisator bestaat uit twee delen: het onderste deel met het waterbassin en het membraan en het afneembare bovendeel bestaande uit de 5,5 liter watertank.

Productspecificaties

EAN
8718546310430
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Clean Air Optima
Model
CA 606

Dit heb je eerder bekeken

Clean Air Optima Clean Air CA-606 - Luchtbevochtiger
Clean Air CA-606 - Luchtbevochtiger
  • 65m2
  • 6 liter watertank
  • 25 dB
  • 65m2
  • 6 liter watertank
  • 25 dB
Direct beschikbaar
159,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »