0
0

Clean Air Optima CA-704 Luchtontvochtiger

Productomschrijving
Uniek luchtwasser systeem voor optimaal binnenklimaat Het Clean Air Optima luchtwasser systeem CA-807 biedt gelijktijdig effectieve luchtbevochtiging en luchtreiniging in uw binnenruimte. De combinatie van vier bewezen technieken zoals koudverdampen voor het bevochtigen, luchtwassen voor het reinigen van de lucht, antibacterieel waterfilter en acti...

Uniek luchtwasser systeem voor optimaal binnenklimaat Het Clean Air Optima luchtwasser systeem CA-807 biedt gelijktijdig effectieve luchtbevochtiging en luchtreiniging in uw binnenruimte. De combinatie van vier bewezen technieken zoals koudverdampen voor het bevochtigen, luchtwassen voor het reinigen van de lucht, antibacterieel waterfilter en actiefkool voorfilter zorgen voor een fris en gezond binnenklimaat.

De luchtwasser CA-807 heeft instellingen voor dag- en nachtbedrijf, dimmende displays en is daardoor ook geschikt voor gebruik in de slaapkamer.

Geschikt voor woonruimtes, kantoor en werkruimtes tot 70m² / 175m³.

Risico’s door droge en slechte luchtkwaliteit in binnenruimtes

Droge lucht werkt negatief op het welbevinden van mensen en dieren en kan bij aanhoudende zeer droge binnenlucht ziekteverschijnselen van de ademhalingswegen en huidklachten veroorzaken. Ook voor meubels, parketvloeren, antiquiteiten en planten kan uitdroging zeer schadelijk zijn.

Luchtbevochtiging is absolute noodzaak tegen droge verwarmingslucht en werkt preventief tegen: • Verkoudheid en kriebelhoest door uitgedroogde slijmvliezen • Droge keel en verstopte neus • Droge huid en gebarsten lippen • Koude tabaksrook • Geuren • Scheuren in houten meubelen, parketvloeren en muziekinstrumenten • Huisstof, dierharen en pollen

Luchtwassing zorgt voor krachtige luchtbevochtiging en effectieve luchtzuiverende werking

De CA-807 verdampt het water door middel van een rotor met bevochtigingschijven: deze rotor draait langzaam als een wiel door het waterbad aan de onderzijde. Als het gedeelte van de schijven dat door het water gegaan is weer naar boven beweegt wordt hier de ventilator luchtstroom overheen geblazen waardoor het water in de bevochtigingschijven verdampt.

Stof, pollen en andere geur veroorzakende en vervuilende deeltjes blijven in de bevochtigingschijven hangen en als dit gedeelte van de schijven weer door het water draait wordt de vervuiling aan het water afgegeven en zakt naar de bodem van het uitneembare en makkelijk te reinigen waterreservoir. De geabsorbeerde vervuiling kan daardoor niet meer aan de binnenlucht worden afgegeven.

Type: luchtwasser CA-807 Voor ruimtes tot: 70m² / 175m³ / 750ft² Functie: 2in1: Luchtbevochtigen & Luchtreinigen Technologie: water koudverdampen & luchtwassen, actiefkool voorfilter & antibacterieel waterfilter Hygrostaat: Ja Instellingen: snel bevochtigen of natuurlijke bevochtiging zachte, sterke of turbo ventilator luchtstroom dag- of nachtbedrijf keuze uit slaap, baby, automatisch of gezondheid modus Bevochtigingscapaciteit: 400ml/h snel- en 200ml/h natuurlijk bevochtigen Tankinhoud: 5 liter Bedrijfstijd: 12,5h/turbo – 20h/normaal Display: 3 zones / droog 30 – 45% / fris 45 – 60% en vochtig > 60% Rv Voltage: AC220V, 60Hz Stroomverbruik: 344W snel bevochtigen / 44W natuurlijke bevochtiging Geluidsniveau: >25db(A) Afmetingen: 444 x 391 x 238 (HxBxD) Gewicht: 6,9kg Kleur: Wit/Zwart Garantie: 2 jaar

Productspecificaties

EAN
8718546310195

Dit heb je eerder bekeken

Clean Air Optima Clean Air Optima CA-704 Luchtontvochtiger
Clean Air Optima CA-704 Luchtontvochtiger

-Afneembaar waterreservoir
-Nachtmodus
-Kinderbeveiliging
-2 Standen

-Afneembaar waterreservoir
-Nachtmodus
-Kinderbeveiliging
-2 Standen

Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
349,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »