0
0

Clean Air Optima Lavendel Etherische Olie

Clean Air Optima Clean Air Optima Lavendel Etherische Olie
Productomschrijving
Een etherische olie is een vluchtige, vloeibare en geurige substantie die door aromatische planten wordt afgescheiden. De cellen die voor deze geurafscheiding verantwoordelijk zijn kunnen zich zowel in de bovengrondse delen (bloemen, bladeren, takjes en twijgen) als in de onderste delen (wortels, wortelstok) van de plant bevinden. Het is een produc...

Een etherische olie is een vluchtige, vloeibare en geurige substantie die door aromatische planten wordt afgescheiden. De cellen die voor deze geurafscheiding verantwoordelijk zijn kunnen zich zowel in de bovengrondse delen (bloemen, bladeren, takjes en twijgen) als in de onderste delen (wortels, wortelstok) van de plant bevinden. Het is een product dat gemaakt is van een grondstof met dezelfde naam, door middel van distillatie of, in het geval van fruit, door mechanische persing. Etherische olie wordt ook wel eens essentiële olie genoemd.

Lavendel
Lavendel is een essentiële olie die verkregen is via stoomdestillatie van de bloeiende toppen van de echte lavendel. De opbrengst aan essentiële olie is voor echte lavendel rond de 1% dat wil zeggen dat er gemiddeld 100 kilo plantenmateriaal nodig is voor 1 liter lavendelolie! Lavendelgeur werkt kalmerend en verzachtend. Bovendien brengt het de emoties en de geest in evenwicht en kan ook bij depressiviteit helpen. De olie schenkt liefde en tederheid en beschermt tegen negativiteit. Lavendel stimuleert het denken en ontspant de zenuwen. Het is een ideale geur voor in de slaapkamer omdat lavendel rustgevende effecten heeft en een diepere slaap stimuleert.

Geschikt voor Clean Air Optima producten: AD-301 - AD-302 - AD-303 - CA-602 - CA-603 - CA-606 - CA-607B - CA-607W

Productspecificaties

EAN
8718546312038

Dit heb je eerder bekeken

Clean Air Optima Clean Air Optima Lavendel Etherische Olie
Clean Air Optima Lavendel Etherische Olie
  • 10ml
  • Biologisch
  • Geschikt voor Clean Air Optima producten:
  • 10ml
  • Biologisch
  • Geschikt voor Clean Air Optima producten:
Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
15,95
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »