Denon AH-C621R In-Ear oordopjes

denon denon
€ 79,00
Onbekend
  • In-ear
  • Comply Foam
  • Microfoon
  • Afstandsbediening
  • Zwart

Gegevens

Hoogwaardige drivertechnologie
De AH-C621R gebruikt een 11,5 mm-driver, gemonteerd in gegoten aluminium en hars gecombineerde behuizingen. Afgestemd op een vlakke EQ-curve, levert het tegelijkertijd krachtige bas als ultieme helderheid.

Afstandsbediening en microfoon
De AH-C621R wordt geleverd met een kabel van hoge kwaliteit en een afstandsbediening met 3 knoppen, waaronder een microfoon, waarmee je muziekfuncties voor je iPhone kunt regelen, zoals afspelen / pauzeren, doorsturen, terugspoelen of volume. Of gebruik deze om een ??inkomende oproep te beantwoorden of het gesprek te beëindigen.

Radiale cascademper
Audiofanaten klagen vaak over het geluid dat wordt verslechterd door de kabel die tegen hun borst wrijft wanneer ze bewegen. Het speciaal ontworpen Radial Cascade Damper-systeem van Denon vermindert trillingsgeluid via de kabel, zodat je onderweg van studiokwaliteit muziek kunt genieten.

Denon Acoustic Optimiser
Speciale poorten aan de voor- en achterkant van de behuizing helpen de luchtdruk voor en achter de drivers gelijk te maken. Het hoort er allemaal bij om het geluid zo dynamisch en vervormingsvrij mogelijk te maken.

Speciale Comply-oortips
De AH-C621R is uitgerust met Comply TX400-oortips, die in combinatie met de ergonomisch gevormde behuizingen zorgen voor een veilige pasvorm voor het zuiverste geluid en maximale isolatie van externe ruis. De tips gebruiken memory foam geactiveerd door de warmte van de oren van de gebruiker en hebben een ingebouwde wax-guard om de binnenkant van de oortelefoon schoon te houden.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 79,00
EAN 4951035061596
Productgroep Oordopjes
Fabrieksgarantie 2 jaar
Adviesprijs 119,00
Merk Denon
Model AHC621RBKE2
Service type Inleveren of opsturen
Introductie model 2017
Fabrikantnummer (MPN) AHC621RBKE2
Diameter drivers 12 mm
Kleur Zilver, Zwart
Gewicht 6.6 g
Gevoeligheid 104 dB
Maximale frequentie 40000 Hz
Minimale frequentie 6 Hz
Draagwijze In-ear

Specificaties

Gebruiksgemak

Draagwijze
In-ear

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zilver, Zwart

Productinformatie

Productgroep
Oordopjes
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Denon
Service type
Inleveren of opsturen