0
0

Denon PMA1700NEBKE2 versterker - Versterker

Productomschrijving
De Denon PMA-1700NE geïntegreerde versterker is voorzien van UHC Single-Push-Pull-versterkerschakeling, Advanced AL32 Processing Plus en een MM/MC-phono-equalizer. Hierdoor biedt hij een uitstekende geluidskwaliteit met nauwkeurige details. Hoogwaardige kwaliteit met zorgvuldig geselecteerde componenten geselecteerde componentenDenon beschikt...

De Denon PMA-1700NE geïntegreerde versterker is voorzien van UHC Single-Push-Pull-versterkerschakeling, Advanced AL32 Processing Plus en een MM/MC-phono-equalizer. Hierdoor biedt hij een uitstekende geluidskwaliteit met nauwkeurige details.

 

Hoogwaardige kwaliteit met zorgvuldig geselecteerde componenten geselecteerde componenten

Denon beschikt over meer dan 110 jaar ervaring op het gebied van audio en ontwikkelt duurzame producten.

 

 

Advanced AL32 Processing Plus

Geavanceerde AL32 Processing Plus ondersteunt digitale geluidsbronnen tot een hoge resolutie van 384 kHz/32-bit. Algoritmen herstellen gegevens die tijdens de digitale opname verloren gingen, zodat je een getrouwe geluidsweergave hoort.

 

 

USB-DAC

De PMA-1700NE heeft een USB-DAC-functie. Deze ondersteunt hoge-resolutie geluidssignalen tot wel 11.2-MHz DSD en 384-kHZ/32-bit PCM. Deze digitale signalen met onderdrukte jitter worden door de hoogwaardige DAC met uiterste precisie opgepakt voor optimale D/A-conversie.

 

 

Zeer nauwkeurige regeling

De PMA-1700NE omarmt de elektrische regeling van het volume, de balans en tonen en behoudt de beleving van analoge bediening. Dankzij het unieke mechanisme heb je een soepele, lineaire bediening. A Source Direct omzeilt alle tooncontrole voor het puurste geluid.

 

Productspecificaties

EAN
0747192137618

Dit heb je eerder bekeken

Denon Denon PMA1700NEBKE2 versterker - Versterker
Denon PMA1700NEBKE2 versterker - Versterker
  • Versterker
  • 2x 140 Watt
  • Phone versterker
  • USB-DAC
  • Versterker
  • 2x 140 Watt
  • Phone versterker
  • USB-DAC
Direct beschikbaar
1.399,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »