Dyson V10 Fluffy Snoerloze stofzuiger

Dyson Dyson
€ 499,00
online tijdelijk uitverkocht
 • 14 cyclonen
 • 60 minuten accuduur
 • 0,76 liter inhoud
 • 3 vermogensstanden
 • Oplaad station

Gegevens

De Dyson V10 wordt aangedreven door de door Dyson ontwikkelde digitale motor V10. De digitale Dyson motor V10 is de kleinste, lichtste en sterkste motor die Dyson ooit heeft ontwikkeld. De motor draait tot wel 125.000 touren per minuut. Dit genereert dezelfde zuigkracht als een stofzuiger met snoer. Met de Dyson V10 heeft u zuigkracht van een stofzuiger met snoer, maar dan met snoerloze veelzijdigheid.

14 cyclonen generen 79.000g waardoor zelfs microscopische deeltjes in het stofreservoir geslingerd worden. De nieuw ontwikkelde 7 cellen, 525 watt lithium-ion accu levert een constante hoge zuigkracht tot wel 60 minuten door gebruik van nikkel-kobalt-aluminium batterijchemie. Dyson's intelligente energiebeheersysteem bewaakt de stroomverdeling om zo constante zuigkracht te leveren.

Meegeleverd:

 • Vloerzuigmond met zachte roller
 • Gemotoriseerde miniborstel
 • Zachte afstofborstel
 • Combinatie accessoire
 • Kierenzuiger
 • Oplaad station

De vloerzuigmond met zachte roller is speciaal ontworpen voor harde vloeren. De door een motor aangedreven borstel is voorzien van zacht nylon om grof vuil te verwijderen, terwijl de anti-statische koolstofvezelharen fijn stof verwijderen.

Met zijn 40% grotere stofreservoir dan de Dyson V8? stofzuiger, hoeft u minder vaak te stoppen om het reservoir te legen. Zo kunt u zonder onderbreking meer van uw huis of auto reinigen. Het stofreservoir heeft een 'point and shoot' mechanisme.

Het volledig afgedichte filtratiesysteem vangt 99,97% van de deeltjes zo klein als 0,3 micrometer op ? en blaast schonere lucht uit.

Aangezien de motor boven het handvat zit, ligt het zwaartepunt van de Dyson Cyclone V10? stofzuiger zodanig dat u de machine moeiteloos kunt gebruiken voor hoge of moeilijk bereikbare plekken.

Kan met één klik snel en eenvoudig worden getransformeerd van steelstofzuiger naar kruimelzuiger. Voor een snelle reiniging van kleine ongelukjes of reiniging op moeilijk bereikbare plekken.

Inclusief drie extra accessoires: het combinatie-accessoire, de kierenzuiger en de zachte afstofborstel. 2 jaar Dyson garantie.

Meer informatie

Meer informatie
Price € 499,00
Verpakkingsinhoud Dyson V10 Fluffy met: - Vloerzuigmond met zachte roller geschikt voor parket en harde vloeren - Combinatie-accessoire - Kierenzuiger - Gemotoriseerde miniborstel - Zachte afstofborstel - Handig oplaadstation
Adviesprijs 629,00
Fabrikantnummer (MPN) 247637-01
Introductie model 2018
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Steelstofzuiger
EAN 5025155034873
Merk Dyson
Model V10FLUFFY
Kleur Rood
Breedte 250 mm
Hoogte 1266 mm
Diepte 256 mm
Gewicht 2580 g
Voltage 25.2 V
Gebruikstijd 30 m
Oplaadtijd 210 m
Geluidsniveau 87 dB
Inclusief steel Ja

Specificaties

Gebruiksgemak

Inclusief steel

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Rood

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Steelstofzuiger
Merk
Dyson