Dyson V6 Motorhead Snoerloze stofzuiger

Dyson Dyson
€ 349,00
Tijdelijk uitverkocht
Onbekend
  • Gemotoriseerde tapijt vloerzuigmond
  • Alle ondergronden
  • Stofzakloos
  • 20 minuten accuduur
  • 0,4 liter inhoud
Gegevens

V6 snoerloze steelstofzuiger Motorhead van Dyson. Met 2 Tier RadialTM cyclonen en de Dyson digitale V6 motor, in combinatie met de gemotoriseerde vloerzuigmond heeft de Motorhead tot 2 x meer zuigkracht als andere steelstofzuigers. De Motorhead is speciaal ontworpen voor tapijt. De 25 cm brede gemotoriseerde zuigmond duwt de borstel dieper in het tapijt om ingelopen vuil te verwijderen. De borstelharen lopen door over de volle breedte voor reiniging van rand tot rand.

Door de cycloontechnologie en een accu die zijn kracht gelijkmatig afgeeft, is er van begin tot eind geen verlies aan zuigkracht. De hele machine inclusief borstel weegt slechts 2.28 kg en is uitgebalanceerd om van vloer tot plafond schoon te maken. De machine is multifunctioneel: dankzij de lange aluminium buis kun je hoge, moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. En omdat de aluminium buis kan worden verwijderd, is V6 ook als kruimelzuiger te gebruiken.

De gemotoriseerde vloerzuigmond is rechtstreeks op de machine aan de sluiten voor het schoonmaken van de trap, meubels of de auto. Verder wordt de Motorhead geleverd met een oplaadstation. Dit kan bevestigt worden aan de muur en je klikt eenvoudig de machine in de lader wanneer je het niet gebruikt.

Meer informatie
Meer informatie
Price € 349,00
EAN 5025155024911
Verpakkingsinhoud In de doos: - Dyson V6 Motorhead - Gemotoriseerde vloerzuigmond - Combinatie-accessoire - Kierenzuiger - Handig oplaadstation
Merk Dyson
Productgroep Steelstofzuiger
Fabrikantnummer (MPN) 216714-01
Garantietype On site
Model V6MOTORHEAD
Introductie model 2016
Fabrieksgarantie 2 jaar
Adviesprijs 499,00
Diepte 208 mm
Kleur Roze
Gewicht 2270 g
Breedte 1207 mm
Hoogte 249 mm
Voltage 21.6 V
Gebruikstijd 20 m
Oplaadtijd 210 m
Geluidsniveau 87 dB
Inclusief steel Ja
Specificaties

Gebruiksgemak

Inclusief steel

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Roze

Productinformatie

Merk
Dyson
Productgroep
Steelstofzuiger
Garantietype
On site
Fabrieksgarantie
2 jaar