0
0

Google Nest Deurbel - batterij - wit - Deurbel

Productomschrijving
De videodeurbel met batterijvoeding en slimme functies om belangrijke activiteit waar te nemen. Nooit meer gissen met slimme meldingen. De Nest Doorbell ziet het verschil tussen mensen, pakketjes, dieren en voertuigen, en stuurt je daarover een melding. Je hoeft dus niet meer te raden wat er aan de hand is. En je kunt altijd een Nest Aware-abonneme...

De videodeurbel met batterijvoeding en slimme functies om belangrijke activiteit waar te nemen.

Nooit meer gissen met slimme meldingen. De Nest Doorbell ziet het verschil tussen mensen, pakketjes, dieren en voertuigen, en stuurt je daarover een melding. Je hoeft dus niet meer te raden wat er aan de hand is. En je kunt altijd een Nest Aware-abonnement nemen met 60 dagen videogeschiedenis op basis van belangrijke gebeurtenissen.

Zie alles. In tegenstelling tot andere videodeurbellen is de Nest Doorbell ontworpen met een verticaal gezichtsveld. Dankzij de beeldverhouding van 3:4 zijn mensen van top tot teen zichtbaar en kun je zien of er pakketjes op de grond staan.

Alles duidelijk in beeld, dag en nacht. HDR zorgt dat je ook kunt zien bij fel licht met hoog contrast. Met nachtzicht kun je zelfs bij weinig licht of in het donker zien wat er gebeurt.

Kijk live mee of kijk achteraf terug. Blijf op de hoogte van wat er gebeurt of kijk later terug, ook als je een melding hebt gemist.

Met batterij, dus geschikt voor elke deur. De Nest Doorbell werkt op batterijvoeding en is daarom geschikt voor alle huizen. Koppel hem met de Nest Mini voor een hoorbare bel of kies voor de bedrade installatie om je eigen bestaande bel te horen.

Blijf verbonden Als je wifi-verbinding wegvalt of er een stroomstoring is, slaat de Nest Doorbell automatisch maximaal 1 uur aan opgenomen gebeurtenissen op in het lokale geheugen. Nadat de verbinding of stroom weer is hersteld, kun je precies zien wat er is gebeurd.

Productspecificaties

EAN
0193575008592
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Google
Model
Nest deurbel

Dit heb je eerder bekeken

Google Google Nest Deurbel - batterij - wit - Deurbel
Google Nest Deurbel - batterij - wit - Deurbel
  • 960p
  • Speaker, Microfoon
  • Waterbestendig
  • WiFi (app)
  • Accu
  • 960p
  • Speaker, Microfoon
  • Waterbestendig
  • WiFi (app)
  • Accu
Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
199,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »