0
0

Kobo Elipsa E-Reader

Productomschrijving
Leg oneindig veel ideeën vast Ons grootste 10,3' niet-spiegelende touchscreen heeft als eerste Carta 1200 E Ink-technologie voor een snellere weergave, sneller pagina's omslaan en meer contrast. Als het donker wordt, kan je de helderheid aanpassen met ComfortLight om beter te kunnen lezen en schrijven of probeer de donkere modus met witte tekst op...

Leg oneindig veel ideeën vast

Ons grootste 10,3' niet-spiegelende touchscreen heeft als eerste Carta 1200 E Ink-technologie voor een snellere weergave, sneller pagina's omslaan en meer contrast. Als het donker wordt, kan je de helderheid aanpassen met ComfortLight om beter te kunnen lezen en schrijven of probeer de donkere modus met witte tekst op een zwarte achtergrond.

Markeer tekst in je eBooks en documenten

Met de Kobo Stylus wordt lezen en aantekeningen maken in non-fictie boeken, essays of bijvoorbeeld huiswerkopdrachten een fluitje van een cent. Gebruik de Stylus voor onderstrepen, omcirkelen of markeren. Schiet je een idee te binnen? Schrijf het eenvoudig op in de marges. Maak eBooks en pdf-bestanden* helemaal eigen met functies om makkelijk notities op te slaan, te organiseren en zoeken.*In PDF's met Digital Rights Management of beperkte rechten kunnen geen markeringen of notities worden gemaakt.

Maak je eigen multifunctionele notitieboek

De ingebouwde notitiefunctie van de Kobo Elipsa biedt ruimte voor al je aantekeningen, ideeën en to-dolijstjes. Zet je handschrift met slechts één tik om in getypte tekst en orden eenvoudig lijstjes en vormen.

Importeer en exporteer met Dropbox-ondersteuning

Importeer eenvoudig documenten en exporteer notities in het door jou gewenste bestandstype, om te delen met collega's, klasgenoten of anderen.

Neem al je notities, pdf-bestanden en boeken overal mee naartoe

Je boekentas kan voortaan thuis blijven. De Kobo Elipsa heeft 32 GB opslagruimte: vier keer zoveel als de meeste eReaders.

Geniet van de voordelen die alle Kobo eReaders je bieden

Ontdek de miljoenen eBooks in de Kobo Shop en lees online artikelen die je in Pocket hebt opgeslagen direct op de Kobo Elipsa. Lees zonder afleidingen en word helemaal één met je ideeën geen storende meldingen, alles draait om jou en je eReader.

Schrijf je gedachten en ideeën op

Met de Kobo Stylus kan je direct op de pagina schrijven, net zoals met een pen op papier. De Kobo Elipsa past de dikte van je handschrift aan, afhankelijk van hoeveel druk je uitoefent. Makkelijk wissen en markeren met handige knoppen.Inclusief 1 vervangende penpunt voor de Kobo Stylus, gereedschap om de penpunt te vervangen en 1 vervangbare AAAA batterij. Extra penpunten worden apart verkocht. De Kobo Stylus is alleen compatibel met de Kobo Elipsa. Handschriftherkenning met dank aan MyScript.

Zet je eReader in de perfecte hoek

De Kobo Elipsa SleepCover is speciaal ontworpen om je eReader op de optimale hoogte neer te kunnen zetten voor schrijven en lezen. En als je de SleepCover sluit, wordt de eReader automatisch in de slaapstand gezet. Dankzij de magnetische sluiting kan de omslag gemakkelijk worden geopend en heb je plek om de Kobo Stylus neer te leggen en te bewaren

Productspecificaties

EAN
681495008261
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Kobo
Model
Elipsa

Dit heb je eerder bekeken

Kobo Kobo Elipsa E-Reader
Kobo Elipsa E-Reader
 • 10.3' Carta E-Ink
 • ComfortLight Pro
 • 32 GB opslag
 • Gewicht: 383 Gram
 • Wekenlange batterijduur
 • Incl. Cover en Stylus Pen
 • 10.3' Carta E-Ink
 • ComfortLight Pro
 • 32 GB opslag
 • Gewicht: 383 Gram
 • Wekenlange batterijduur
 • Incl. Cover en Stylus Pen
Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
399,-
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »