0
0

Mio MiVue C312

Productomschrijving
De Mio MiVue C312 is een stylvolle kleine onopvallende dashcam met een Full HD (1080p) resolutie. Dankzij de beeldhoek van 130 graden film je ook wat er naast jouw rijbaan gebeurt. De G sensor detecteerd plotselinge bewegingen en daardoor neemt je dashcam direct op en deze opname kan niet overschreven worden. Je legt de verkeerssituatie vast in FUL...

De Mio MiVue C312 is een stylvolle kleine onopvallende dashcam met een Full HD (1080p) resolutie. Dankzij de beeldhoek van 130 graden film je ook wat er naast jouw rijbaan gebeurt. De G sensor detecteerd plotselinge bewegingen en daardoor neemt je dashcam direct op en deze opname kan niet overschreven worden. Je legt de verkeerssituatie vast in FULL HD resolutie, zo achterhaal je na een ongeluk wie de andere bestuurder was via het nummerbord. Deze Mio Dashcam is voorzien van een foto functie, waarmee je gemakkelijk foto's neemt. Dit is handig wanneer je mogelijke schade aan de auto wilt vastleggen.

Leg alle details vast

Full HD 1080p met 30 fps Uw dashcam is voorzien van een Full HD 1080 pixel-camera en legt alle nodige details van uw rit vast. Met de 130°-groothoeklens kunt u er zeker van zijn dat geen enkel detail van uw rit onopgemerkt blijft.

Uitstekende beeldkwaliteit

2M Sensor Beelden en filmpjes van hoogwaardige kwaliteit zijn essentieel om na een ongeval te kunnen bewijzen wat er is gebeurd. De MiVue C312 zorgt dat er geen twijfel kan bestaan over de opgenomen beelden.

Traceerbare bewegingen met de G-sensor

G-sensor met 3 assen Bij een ongeval of een plotselinge richtingverandering neemt de ingebouwde G-sensor onmiddellijk de bewegingen van uw voertuig op en zorgt ervoor dat de opgenomen gegevens niet kunnen worden overschreven.

Stijlvol klein

Er is geen enkel reden dat een dash cam niet stijlvol kan zijn. De MiVue C312 is compact, stijlvol and stevig: het kan op uw voorruit worden bevestigd zonder een afleiding te zijn en opgeborgen in uw handschoenenkastje wanneer het niet in gebruik is.

Eenvoud op de eerste plaats

Auto power aan Verspil geen tijd aan leren hoe complexe apparaten werken. Sluit de stroom aan, en u kunt vertrekken zo simpel is het. Dankzij het intuïtieve menu en de grote pictogrammen kon het apparaat niet eenvoudiger in gebruik zijn.

Productspecificaties

EAN
5420027528038
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Mio
Model
C312

Dit heb je eerder bekeken

Mio Mio MiVue C312
Mio MiVue C312
  • 2' scherm
  • Full HD (1080P)
  • 130° Beeldhoek
  • Micro SD
  • 2' scherm
  • Full HD (1080P)
  • 130° Beeldhoek
  • Micro SD
Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »