0
0

Philips CA6700/10 Ontkalker voor Philips en Saeco espresso machines 1 Fles a 250 ML

Productomschrijving
Uw espressomachine dient regelmatig te worden ontkalkt om optimale prestaties en de best mogelijke koffie te garanderen. Deze speciale ontkalker voor espressomachines verwijdert kalkresten uit uw machine. Perfecte ontkalking voor een langere levensduur van uw machine De Philips-ontkalker reinigt alle waterleidingsystemen in uw espressomachine. Besc...

Uw espressomachine dient regelmatig te worden ontkalkt om optimale prestaties en de best mogelijke koffie te garanderen. Deze speciale ontkalker voor espressomachines verwijdert kalkresten uit uw machine.

Perfecte ontkalking voor een langere levensduur van uw machine De Philips-ontkalker reinigt alle waterleidingsystemen in uw espressomachine.

Beschermt uw systeem tegen kalkvorming Dit apparaat maakt gebruik van water. Kalk is een natuurlijk deel van water. Deze speciale ontkalker beschermt uw apparaat tegen kalkvorming, wat de prestatie en de smaak aantast. Het product is zeer doeltreffend, veilig en eenvoudig te gebruiken.

Door Philips goedgekeurde ontkalkingsoplossing De exclusieve formule van de Philips-ontkalker voor espressomachines garandeert een grondige ontkalking zonder de kwetsbare onderdelen van uw apparaat te beschadigen.

Koffiesmaak blijft behouden Door regelmatig onderhoud zorgt u voor een optimale smaak en aroma van uw Philips- en Saeco-espressomachine.

Zorgt voor de juiste koffietemperatuur voor optimale smaak De ontkalker verwijdert kalkresten in de watercyclus die warmte opnemen uit de boiler, waardoor uw koffie een lagere temperatuur heeft.

Gebruik alleen Philips-producten Gebruik alleen Philips-producten om ervoor te zorgen dat uw apparaat goed werkt en langer meegaat. Philips-producten zijn de enige aanbevolen verbruiksartikelen voor Philips- en Saeco-machines.

Productspecificaties

EAN
8710103818748, 8720389000362, 92743440001, CA6700/10
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Philips
Model
CA6700/10

Dit heb je eerder bekeken

Philips  Philips CA6700/10 Ontkalker voor Philips en Saeco espresso machines 1 Fles a 250 ML
Philips CA6700/10 Ontkalker voor Philips en Saeco espresso machines 1 Fles a 250 ML
  • 250ml
  • Verleng de levensduur van uw machine
  • Verbetert de smaak van koffie
  • 250ml
  • Verleng de levensduur van uw machine
  • Verbetert de smaak van koffie
Direct beschikbaar
7,99
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »