0
0

Philips TAEP200 DVD speler met HDMI

Productomschrijving
Philips TAEP200 DVD speler met HDMI. Uw droomspeler met een onberispelijke, levensechte beeldkwaliteit en de mogelijkheid om bijna elk soort disc af te spelen! Met deze Philips DVD-speler TAEP200 geniet u nog intenser van films en muziek. 12-bits/108-MHz videoverwerking voor scherpe en natuurlijke afbeeldingen 12-bits Video DAC is een superieure di...

Philips TAEP200 DVD speler met HDMI. Uw droomspeler met een onberispelijke, levensechte beeldkwaliteit en de mogelijkheid om bijna elk soort disc af te spelen! Met deze Philips DVD-speler TAEP200 geniet u nog intenser van films en muziek.

12-bits/108-MHz videoverwerking voor scherpe en natuurlijke afbeeldingen 12-bits Video DAC is een superieure digitaal-naar-analoog converter die elk detail van de authentieke beeldkwaliteit behoudt. De converter geeft subtiele schaduwen en vloeiendere kleurgradaties weer, zodat het beeld levendiger en natuurlijker wordt. De beperkingen van de traditionele 10-bits DAC worden met name duidelijk wanneer grote schermen en projectors worden gebruikt.

Geschikt voor CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW Geeft vrijwel elk gewenst discformaat weer: CD, (S)VCD, DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW of DVD+R DL. Speel al uw discs af op één apparaat en ervaar ongeëvenaarde flexibiliteit en afspeelgemak.

Aanpassing aan het scherm voor keer op keer een optimale weergave Wat u ook kijkt en op welke TV dan ook, met de functie voor aanpassing aan het scherm wordt het hele scherm gevuld met het beeld. Geen vervelende zwarte balken meer boven en onder het beeld, zonder dat u dit zelf hoeft aan te passen. Druk op de knop voor aanpassing aan het scherm, kies het formaat en bekijk uw film op volledig scherm.

Productspecificaties

EAN
4895229104440
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
Philips
Model
TAEP200

Dit heb je eerder bekeken

Philips  Philips TAEP200 DVD speler met HDMI
Philips TAEP200 DVD speler met HDMI
  • DivX Ultra
  • USB 2.0
  • Geschikt voor vrijwel elk formaat
  • 12-bits/108-MHz videoverwerking
  • DivX Ultra
  • USB 2.0
  • Geschikt voor vrijwel elk formaat
  • 12-bits/108-MHz videoverwerking
Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is mogelijk wel te bestellen bij een lokale BoXXer winkel.
49,99
Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »