0
0

Boxxer zekerheid

BoXXer zekerheid in een oogopslag


Te verzekeren apparaten                                                                                                           
Alle apparaten in de volgende categorieën kunnen worden verzekerd: bruin-, wit- en grijsgoed (exclusief mobiele telefoons/smartphones). Zelfs hoortoestellen zijn te verzekeren. De verzekering geldt ook voor apparaten die zakelijk gebruikt worden.

Nieuw en gebruikt
Met deze verzekering kunnen zowel nieuwe als gebruikte apparaten verzekerd worden met een wereldwijde dekking. Hierbij maakt de leeftijd en het merk van het apparaat niet uit, mits gekocht in Nederland.

Looptijd
De minimumlooptijd is 1 jaar, daarna is de polis maandelijks opzegbaar.

Premiumdekking
Ook schades door slijtage, nalatigheid en ongevallen zijn gedekt. Tevens schade aan de inhoud van de wasmachine, wasdroger of vriezer. Verder geldt voor televisies een dekking voor het opnieuw instellen bij kanaalwissel en gegevensherstel bij schade aan notebooks en desktops. Kijk in de voorwaarden voor de maximale vergoedingen. Diefstal- en verliesdekking Uitgebreide diefstaldekking en bovendien een verliesdekking voor hoortoestellen.

Dagwaarde
De dagwaarde is afhankelijk van de leeftijd van het nieuwe apparaat gemeten vanaf de datum van aankoop. In de eerste twee jaren van de levensduur van het apparaat bedraagt de dagwaarde tot 100% van de koopprijs en in het derde jaar van de levensduur van het apparaat tot 80% van de koopprijs. In de volgende jaren wordt de dagwaarde telkens met 10% per jaar verminderd.

Aankoopbijdrage
Als reparatie niet meer mogelijk is, dan vergoedt BoXXer zekerheid de dagwaarde (minimaal € 150) voor de aanschaf van een vervangend apparaat. Na de eerste twee verzekeringsjaren stijgt de minimale aankoopbijdrage met € 25,- per jaar, wanneer er tussentijds geen schade wordt geclaimd. Na een schademelding start de opbouw van de aankoopbijdrage weer bij € 150,-. De aankoopbijdrage is altijd beperkt tot de daadwerkelijk gemaakte kosten voor de
aanschaf van een vervangend apparaat.

Basisdekking:

 

 

 

 

Inloggen of een account aanmaken

Met een BoXXer account heb je al je bestellingen op één plek, zijn al je adresgegevens opgeslagen en kun je eenvoudiger producten beoordelen.

Klantenservice webshop

Zoek je contact met één van onze winkels?
Bekijk de winkelpagina

Social media

BoXXer

Koningslinde 17
7131 MP Lichtenvoorde Bekijk op Google Maps

BTW-nummer: NL863043252B01
KvK-nummer: 83943951
IBAN: NL30 INGB 0674 5987 84

Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »