Samsung-SUHD

Ontdek de nieuwe SUHD TV's

Beleef de meest realistische kijkervaring onder elke omstandigheid

Bekijk de SUHD TV's
SUHD TV

De technologische ontwikkelingen staan niet stil. Door het verbeteren van onze SUHD-beeldkwaliteit kunnen we een bijzonder hoge resolutie, meer kleuren en een helderder beeld bieden. Elke scène komt tot leven in je eigen woonkamer dankzij HDR 1000. HDR, High Dynamic Range, is een nieuwe beeldtechnologie die zorgt voor superheldere en contrastrijke beelden. Daarnaast worden alle kleuren levensecht met de Quantum Dot technologie. Ontdek meer over Quantum Dot en HDR 1000.

Curved Design

In moderne bioscopen geniet je van de film op een groot, gebogen scherm. Met Samsung Curved TV haal je die cinema-ervaring in huis. Het unieke ontwerp van Samsung Curved TV is niet alleen een vooruitstrevende combinatie van techniek en grenzeloos design in de woonkamer, maar het beeld omarmt je ook met het 360° en grenzeloos design.

Smart TV

Niets is zo gemakkelijk als toegang tot internet met je TV. Daarnaast heb je maar één afstandsbediening nodig om je TV en alle aangesloten producten te bedienen. Geniet van TV, apps, internet en games via Smart TV. Ook verbind je je TV snel en eenvoudig met je mobiele apparaten via Samsung Smart View.

Wat is Quantum dot?
Wat is HDR 1000?
Smart TV
Ons assortiment SUHD TV's