BoXXer

Kinder koptelefoons

Zoek je een veilige, duurzame en superleuke koptelefoon voor je kind? Dan ben je bij BoXXer aan het juiste adres voor het kopen van een kinderkoptelefoon van OTL. Deze koptelefoons zijn speciaal ontworpen om aan de unieke behoeften van kinderen te voldoen, met een focus op veiligheid, comfort en plezier.

7 producten
OTL Batman Caped Crusader Blauw
Voor 19.30 besteld, morgen in huis
12,99
OTL Super Mario It's Me Mario
Voor 19.30 besteld, morgen in huis
12,99
OTL Harry Potter
Voor 19.30 besteld, morgen in huis
12,99
OTL Pokémon Pikachu
Voor 19.30 besteld, morgen in huis
12,99
OTL Technologies HK0616 (Kitty Couture Teen)
Voor 19.30 besteld, morgen in huis
14,99
OTL Technologies DC0428 (Vintage Superman)
Voor 19.30 besteld, morgen in huis
14,99
OTL Technologies HP0624 (Harry Potter Hogwarts Crest)
Tijdelijk niet op voorraad
19,99

Waarom een OTL kinderkoptelefoon de beste keuze is

Veilig luisteren: OTL kinderkoptelefoons hebben een begrensd volume tot 85 dB om het gehoor van je kind te beschermen, wat cruciaal is om gehoorschade te voorkomen. 

Speciaal ontworpen voor kinderen: De kleinere oorschelpen zijn perfect afgestemd op de kleinere oren van kinderen, wat zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm zonder onnodige druk of ongemak.

Duurzaam en kindvriendelijk: Vervaardigd uit robuuste, kindveilige materialen, zijn deze koptelefoons bestand tegen ruw gebruik en bieden ze langdurig luisterplezier.

Opwindende thema's: OTL kinderkoptelefoons komen in een scala van aantrekkelijke thema's die elk kind aanspreken. Kies uit favorieten zoals Harry Potter, PAW Patrol, Pokemon, Batman, Super Mario, Sonic, Hello Kitty, Peppa Pig en L.O.L. Suprise!. Deze thema's maken de koptelefoons niet alleen een praktisch hulpmiddel voor audio, maar ook een spannend accessoire dat kinderen graag gebruiken.

Perfect voor dagelijks gebruik en avonturen

Een OTL kinderkoptelefoon is ideaal voor dagelijks gebruik, of je kind nu luistert naar muziek, audioboeken, of kijkt naar films. Ze zijn perfect voor reizen, school, en thuisgebruik, waardoor je kind ongestoord kan genieten van helder en veilig geluid.

Kinderkoptelefoon kopen doe je bij BoXXer. Bezoek onze website of kom langs in een van onze winkels om onze kleurrijke en veilige collectie van OTL kinderkoptelefoons te ontdekken. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen met het kiezen van de perfecte koptelefoon die past bij de leeftijd en voorkeuren van je kind. Koop online of bezoek onze winkels voor een persoonlijk advies en vind het ideale luisterapparaat dat je kind met plezier zal gebruiken.