BoXXer

Miele. immer besser

Kwaliteit, gebruiksgemak en comfort. Dat maakt Miele al bijna 120 jaar waar. Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid continu te garanderen. Miele maakt kwaliteit. En dat merk je elke dag. Ontdek hier alle wasmachines, drogers, stofzuigers en keukenapparatuur van Miele.

Extreem krachtig, snel gemakkelijk. Ervaar extreme zuigkracht en ultiem gebruiksgemak met Duoflex HX1 Snoerloze steelstofzuiger, de nieuwste steelstofzuiger van Miele. Net zo krachtig als een Miele stofzuiger met zak en tegelijk de vrijheid van volledig snoerloos.

Bij de aankoop van een G7000-vaatwasser met AutoDos-functie ontvang je 6x PowerDisk gratis. Een voucher om de PowerDisk-set te verzilveren wordt meegeleverd.

De voordelen van Miele

Miele is niet zomaar een merk; het is een wereldwijde favoriet. Het is uitgeroepen tot het beste productmerk aller tijden in Duitsland en staat wereldwijd bekend om zijn betrouwbare techniek en milleuvriendelijkheid.


De service van Miele

Miele is niet alleen toegewijd aan de kwaliteit van zijn producten, maar ook aan de tevredenheid van zijn klanten. Met 17 keer bekroond als bedrijf met de beste klantenservice in Duitsland, kun je erop vertrouwen dat Miele altijd voor je klaarstaat. Of het nu gaat om technische ondersteuning, vragen over je Miele-apparaat, of professionele reiniging, Miele biedt de service die je verdient.


De duurzaamheid van Miele 

Duurzaamheid is een van de hoekstenen van Miele's bedrijfsfilosofie. Als lid van het VN-initiatief Global Compact en ondertekenaar van het 'Charta der Vielfalt', neemt Miele maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Met regelmatige MVO- en milieuverslagen blijft Miele zijn inzet voor duurzaamheid demonstreren en blijft het zoeken naar manieren om de impact op het milieu te verminderen.


Het gebruiksgemak van Miele

Miele begrijpt dat gebruiksgemak van cruciaal belang is. Of je nu een draaiknop, touchscreen of sensorbediening verkiest, Miele-apparaten zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten. Het intuïtieve ontwerp en de gebruiksvriendelijke automatische programma's maken Miele-apparaten een plezier om te bedienen.


De geschiedenis van Miele

De geschiedenis van Miele begon bescheiden in 1899, toen Carl Miele en Reinhard Zinkann een bedrijf voor melkcentrifuges oprichtten. Sindsdien is Miele geëvolueerd tot een wereldleider in huishoudelijke apparatuur, en hun motto "immer besser" is nog steeds het leidende principe. Ontdek hoe Miele zich heeft ontwikkeld van een klein bedrijf tot een wereldwijd erkend merk.


De kwaliteit van Miele

Miele staat al meer dan 100 jaar synoniem voor perfectie en kwaliteit. De duurzaamheid en betrouwbaarheid van Miele-apparaten zijn ongeëvenaard. Miele-testproducten worden blootgesteld aan buitengewoon lange levensduurtests, wat verklaart waarom Miele-klanten zo loyaal zijn. Ontdek waarom "Eens een Miele, altijd een Miele" een veelgehoorde uitspraak is onder Miele-eigenaren.