BoXXer

Bezorging en afhalen

Pakketbezorgingsopties

Wil je weten hoe onze pakketlevering werkt? Als je op maandag tot en met donderdag vóór 19.30 uur (of op vrijdag vóór 15.30 uur) bestelt, wordt je pakket de volgende werkdag bezorgd via PostNL of DHL. Voor grotere items zoals witgoed, regelen we de levering in overleg met de vervoerder. Zodra je pakket ons distributiecentrum verlaat, ontvang je een handige track & trace-code om je zending te volgen, die ook beschikbaar is in je BoXXer-account bij je bestelling.

Levertijden

Woon je in Nederland? Dan kun je je pakket verwachten op de eerstvolgende dag (van maandag tot en met zaterdag). Voor verzendingen naar België en Duitsland duurt het doorgaans 1-2 werkdagen (van maandag tot en met vrijdag).

Gemiste bezorging

Wat als je niet thuis bent op het moment van bezorging? Geen zorgen, je ontvangt een e-mail en/of notificatie in de DHL of PostNL app met informatie over de bezorging. Bij DHL kun je online een nieuwe bezorgafspraak maken, terwijl PostNL je pakket naar het dichtstbijzijnde pakketpunt brengt. Gebruik de code om te zien waar je je pakket kunt ophalen. PostNL bewaart je pakket een week op het pakketpunt voordat het terugkeert naar ons distributiecentrum. Zoek het dichtstbijzijnde: PostNL-punt of DHL Servicepoint.

Transportleveringen voor grote items

Voor grotere pakketten die langer zijn dan 175 cm of zwaarder dan 31,5 kg, regelen we het transport met onze logistieke partner, Connected Logistics. Deze worden doorgaans de volgende werkdag bezorgd, inclusief drempelservice. Het kan echter voorkomen dat een levering één dag later plaatsvindt.

Gemiste transportlevering
Wat als je de levering mist? Als je niet thuis bent op het afgesproken moment, wordt je bestelling teruggestuurd naar ons distributiecentrum. Voor een nieuwe levering brengen we €40,- in rekening, te betalen aan de chauffeur.

Bezorging op de Waddeneilanden

Woon je op de Waddeneilanden? Dan wordt je bestelling door eilandtransporteurs bezorgd. Onze transporteur brengt je bestelling naar het overslagcentrum van de juiste eilandvervoerder voor bezorging op het eiland. De verdere kosten voor bezorging op het eiland worden in rekening gebracht door de eilandvervoerder.

Verzendkosten Nederland & België

Voor Nederland en België gelden de volgende verzendkosten: bestellingen vanaf €45,- worden gratis bezorgd. Bij bestellingen onder €45,- bedragen de verzendkosten €2,95. De bezorger brengt je bestelling tot aan de eerste drempel.