0
0

Disclaimer

Boxxer.nl valt onder beheer van van BoXXer Online B.V. De inhoud van deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, toch kan het voorkomen dat de verstrekte informatie op deze website onjuist of incompleet is. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of 085- 7828120.

Aansprakelijkheid

BoXXer is niet aansprakelijk voor kennelijke (type)fouten op deze of andere door BoXXer beheerde websites. Mogelijke type-, druk- en zetfouten zullen dan ook zo spoedig mogelijk worden aangepast. BoXXer behoudt tevens het recht om op elk moment de inhoud aan te passen en/of onderdelen te verwijderen zonder u hiervan op de hoogte te brengen.

Auteursrecht

Op de inhoud van de webpagina’s van BoXXer en op het BoXXer-logo rusten auteursrechten. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, in enigerlei vorm of wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opname of enige andere manier, behoudens de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van BoXXer. Eventuele toestemming kan verkregen worden via [email protected].

Deze disclaimer kan ten alle tijden en zonder notificatie worden gewijzigd.

Inloggen of een account aanmaken

Met een BoXXer account heb je al je bestellingen op één plek, zijn al je adresgegevens opgeslagen en kun je eenvoudiger producten beoordelen.

Klantenservice webshop

Zoek je contact met één van onze winkels?
Bekijk de winkelpagina

Social media

BoXXer

Koningslinde 17
7131 MP Lichtenvoorde Bekijk op Google Maps

BTW-nummer: NL863043252B01
KvK-nummer: 83943951
IBAN: NL30 INGB 0674 5987 84

Vergelijk product 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »