Terug

Disclaimer

Boxxer is onderdeel van Radio Obbink B.V. in Lichtenvoorde. Geregistreerd onder Kamer van Koophandel nummer: 09100417. Voor vragen over deze webshop kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of 085- 7828120. Wij staan u graag te woord.

Aansprakelijkheid

De inhoud van deze webshop is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, toch kan het voorkomen dat er bepaalde informatie onjuist of incompleet is. BoXXer is niet aansprakelijk voor kennelijke (type)fouten op deze of andere door BoXXer beheerde websites. Mogelijke type-, druk- en zetfouten zullen dan ook zo spoedig mogelijk worden aangepast. BoXXer behoudt tevens het recht om op elk moment de inhoud aan te passen en/of onderdelen te verwijderen zonder u hiervan op de hoogte te brengen.

Auteursrecht

Niets uit de teksten of grafische elementen mag openbaar worden gemaakt of verveelvoudigd, verspreid of aan derden verstrekt, behoudens de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van BoXXer. Eventuele toestemming kan verkregen worden via bovenstaande contactgegevens.

Deze disclaimer kan ten alle tijden en zonder notificatie worden gewijzigd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Je kunt tot maximaal 3 producten vergelijken

    Hide compare box
    BoXXer Trustpilot / 5 - Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »